Dakaro organizatoriai nesikuklina pašiepti dalyvių: kodėl lenktynės tuščiojo ketvirčio dykumoje gali būti juokingos? (Video)  ()

Ketvirtadienį buvo duotas startas pirmajai maratono dienai, kurios metu dalyviams teks ne tik įveikti didžiausia smėlio dėže pasaulyje vadinamą „Empty Quarter“ dykumą, tačiau ir patiems spręsti su turima technika susijusius gedimus bei kitus nesklandumus. Organizatoriai nuo pat pradžių įspėjo, kad lengva nebus. Visomis prasmėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto, vos prasidėjus pirmajai maratono dienai organizatoriai nevengia pašmaikštauti, mat „Empty Quarter“ pasižymi ir tuo, jog čia – zona, kurioje visiškai nėra ryšio. Pačios komandos įspėjo, kad net ir žinių dienos pabaigoje, gali nepavykti perduoti, jau nekalbant apie ryšį lenktynių trasoje.

Vis dėlto, su nesklandumais susidūrę lenktynininkai nepraranda vilties, o iš to, organizatoriai jau kuria memus ir juokingus vaizdelius. Vienu tokių organizatoriai pasidalijo ketvirtadienio ryte. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip lenktynininkas bando pasinaudoti satelitiniu telefonu, tačiau net ir juo naudojantis susisiekti nepavyksta. Čia iškart organizatoriai improvizuoja pokalbį:

„Klausau. Klausau! Taip, čia Barry, išvežiotojas. Aš niekaip negaliu rasti jūsų adreso. Judu ratais, tačiau niekaip nepavyksta jūsų rasti. Taip, aš ten žiūrėjau. Jūs užsisakėte, taip? Užkandžių, pagrindinį patiekalą. Oh, jūs sakėte, kad norite deserto, aš maniau…” – rodydami plyną dykumos (ang. desert) lauką pokalbio improvizaciją baigia organizatoriai.

 

 

Tokia pokalbio improvizacija – savotiškas organizatorių noras ironizuoti situaciją, mat iškart buvo įspėjama, jog „Empty Quarter“ dalyje lengva nebus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: