Kaip „Kobra 11“. JAV užfiksuota įspūdinga avarija – „Nissan“ tramplinu pakilo į orą (Video)  ()

Prieš pat avariją šiame kelyje įvyko dar vienas incidentas. Per avariją nukentėjo du žmonės – 21 metų sedano vairuotojas ir netoliese stovėjęs policininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Džordžijos valstijoje gegužės 24 d. 84-ajame greitkelyje įvyko keista avarija, kurioje dalyvavo vilkikas. „Nissan Altima“ vairuotojas dideliu greičiu įlėkė ant sunkvežimio platformos ir pakilo.

21 metų vairuotojas, vairavęs 2014-ųjų „Nissan Altima“, nepastebėjo jo eismo juostoje stovinčio vilkiko.

Vilkikas sustojo evakuoti kitą transporto priemonę, kuri pateko į avariją priešingoje kelio pusėje. Po kelių minučių „Nissan Altima“ vairuotojas užlėkė ant vilkiko pakrovimo platformos ir pašoko tarsi ant tramplino.

Vaizdo įrašas buvo užfiksuotas šerifo padėjėjo Darrylo Fulghamo krūtinės kamera. Prieš pat šį įvykį įvykusiame eismo įvykyje jis padėjo policijai.

„Nissan Altima“ užvažiavus ant pakrovimo platformos, automobilis nulėkęs kelias dešimtis metrų, sustojo ant ratų. Pareigūnas pradėjo bėgti link vairuotojo. Netrukus jis paskambino 911 ir atidarė automobilio dureles.

Avarijos ataskaitoje teigiama, kad „Nissan Altima“ pakilo apie 30 m į orą (nors iš pažiūros atrodo, kad metrų buvo mažiau). Nusileidęs automobilis rėžėsi į gretimoje eismo juostoje esantį kitą „Nissan Altima“.

Per avariją, be vairuotojo, buvo sužalotas ir Lowndes apygardos šerifo pavaduotojas. Po susidūrimo jį partrenkė nuolaužos iš automobilio.

Sužeistieji iš karto po nelaimės išvežti į ligoninę. Dabar jų gyvybei pavojus negresia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()