Viena geriausių dienų „Dinaric“ ralyje – sportininkai įveikė maratoną  ()

Džiaugtis ralio rezultatais galima tik pasiekus finišo liniją, tačiau sėkmingi tarpiniai rezultatai pakelia lenktynių dvasią. Būtent tokia diena „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos sportininkams buvo penktadienis. Antrąją maratono dieną, prieš kurią dalyviai negalėjo gauti jokios mechanikų pagalbos, komandos sportininkai įveikė be didesnių iššūkių ir užėmė solidžias vietas bendroje įskaitoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mindaugas Skudutis pasakojo, kad prieš penktadienio startą su savo komandos draugu buvo sutarę trasoje važiuoti kartu, tačiau ne viskas pavyko kaip planuota nuo pradžių: „Su Gaetanu apsitarėme, kad jis nespaus šimtu procentų ir palauks, nes aš startavau puse minutės vėliau. Važiuojant kartu lengviau vienas kitam padėti išspręsti navigacinius ar techninius sunkumus. Taip galų gale ir buvo, bet pradžioje įvyko nesusipratimas – aš važiavau maksimaliu tempu vydamasis kolegą, o pasirodo jis pirmuose kilometruose padarė kelias klaidas ir važiavo už manęs. Nuvažiavus keliasdešimt kilometrų ir aš padariau klaidelę, tuomet susitikom ir finišavom kartu.“

Preliminariai antras tarp visų dalyvių finišavęs sportininkas sakė, kad diena buvo viena geriausių visame ralyje tiek greičio prasme, tiek žiūrint iš techninės pusės.

Prancūzas G. Martinezas įveikęs beveik tris šimtus antrosios maratono dienos kilometrų taip pat neslėpė džiaugsmo ir sakė, kad šią dieną viskas ėjosi itin sklandžiai: „Šiek tiek gaila, kad ketvirtame kilometre pasimečiau ir Mindaugas mane aplenkė to nežinodamas – jis mane vijosi važiuodamas maksimaliu tempu, kai aš tuo tarpu važiavau iš paskos. Vienas kitą suradome nuvažiavę keturiasdešimt kilometrų ir nuo to momento iki pat finišo trasą įveikėme kartu. Ši taktika pasiteisino – važiuojant kartu lengviau išvengti klaidų. Preliminariai finišavau trečias bendroje įskaitoje, Mindaugas – antras. Tai labai geras rezultatas.“

 

Šeštadienį sportininkų laukia trumpas, vos daugiau nei 70 kilometrų epilogas – tai paskutinis šio ralio greičio ruožas, kuriame spręsis varžybų nugalėtojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: