„Jie tikras košmaras!“ Mechanikas pasakė, kurios šalies automobilių niekada nepirktų  (7)

Mechanikas atskleidė, kurios šalies automobiliai yra „tikras košmaras“, nes juos reikia nuolatos taisyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Swallow Garage“ Hockley mieste, Birmingeme, savininkas Richardas Lowe'as sakė manantis, kad prancūzai gamina prasčiausius automobilius, rašo „Daily Express“.

Jo teigimu, Japonija yra geriausia automobilių gamintoja visame pasaulyje, nes tokie prekių ženklai kaip „Toyota“ ir „Honda“ yra patikimi ir turi dalių.

Mechanikas Richardas, reguliariai remontuojantis prancūziškus automobilius, sako, kad nesunku suprasti kurioje šalyje gaminami prasčiausi automobiliai.

„Prancūziški automobiliai, „Peugeot“ ir „Citroen“, nes jie reguliariai genda. Jeigu tai tarnybinis automobilis, pirmus kelerius metus važiuos dar pakankamai gerai. Tačiau, kai tik transporto priemonė tampa jūsų atsakomybe, viskas ima klostysis ne taip. Jie tikras košmaras“, – sakė jis.

 

„Jei pirkčiau automobilį vien dėl patikimumo, pirkčiau japonišką automobilį, „Toyota“ ir „Honda“ vis dar yra geriausi gamintojai pasaulyje. Kiekvienas turi savo nuomonę, bet niekas nesiginčys, kad Japonija yra geriausia. Vokietija kažkada buvo geriausia, bet, pavyzdžiui, BMW, kuris anksčiau buvo prabangus automobilis, dabar yra masinis automobilis. Kai buvau vaikas, žmonės, turintys BMW, buvo turtingi žmonės, bet dabar kokybė sumažėjo“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(23)
(44)

Komentarai (7)