„Ford“ automobiliai gaus niekada nematytus valstybinius numerius. Kaip jie veikia (Video)  (1)

Netrukus į gatves išriedės automobiliai su ypatingais numeriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ford“ bus pirmasis gamintojas pasaulyje, savo automobiliams siūlantis skaitmeninius valstybinius numerius. Naująjį gaminį bus galima įsigyti daugiau nei 300 atstovybių Jungtinėse Valstijose. Apie tai buvo pranešta „Autoevolution“ svetainėje.

„Ford“ bendradarbiauja su „Reviver“, įmone, sukūrusia pirmuosius pasaulyje skaitmeninius valstybinius numerius. „Reviver Rplate“ klientai galės įsigyti iškart po automobilio įsigijimo.

Skaitmeniniai numeriai jau leidžiami Arizonoje, Kalifornijoje ir Mičigane. Tačiau vairuotojai iš šių valstijų gali važiuoti visoje JAV.

Iš pradžių bus pasiūlyta tik 100 000 „Reviver RPlate“ numerių. Jie skirti montuoti automobilio gale.

Kaip veikia skaitmeniniai valstybiniai numeriai?

„Reviver Rplate“ sinchronizuojasi su transporto priemonės programine įranga. Valstybiniai numeriai gali rodyti asmeninius pranešimus.

Skaitmeniniai valstybiniai numeriai turi vienspalvį ekraną su tinkinamu tekstu ir šrifto pasirinkimu. Jie gali veikti nuo -40 laipsnių iki +80 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

 

Prietaisas yra dviejų versijų – su keičiamomis baterijomis arba su laidiniu prijungimu prie automobilio elektronikos. Antrasis variantas reikalauja profesionalaus montavimo.

Skaitmeniniai valstybiniai numeriai gavo įmontuotą GPS siųstuvą. Dėl šios priežasties savininkui bus lengviau surasti savo automobilį vagystės atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai (1)