Nepaprasta „Formulės-1“ „Brawn GP“ ekipos kelionė (Video)  ()

Šį lapkritį paaiškės 2023 metų „Formulės-1“ sezono laimėtojai, o tikri gerbėjai nuo lapkričio 15 d. galės pasinerti į „Formulės-1“ užkulisius dokumentinėje juostoje „Brawn: neįmanoma „Formulės-1“ istorija“ (Brawn: The Impossible Formula 1 Story).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol šiemet „Ferrari“ su „Mercedes“ aktyviai kovoja dėl antrosios vietos konstruktorių įskaitoje, o „Red Bull“ smarkiai išsiveržė į priekį su 704 taškais ir praktiškai užsitikrino pergalę šiame sezone, „Formulės-1“ lenktynių gerbėjai „Disney+“ kanalu išvys nuostabią istoriją apie tai, kaip varžantis brangiausiose ir technologiškai pažangiausiose lenktynėse įvyko neįmanomas dalykas. „Matricos“ žvaigždė Keanu Reevesas kviečia į nepaprastą kelionę po lenktynių pasaulį.

Šis lapkritis dedikuotas „Formulei-1“

Lapkričio pradžioje San Paule vykusiose „Formulės-1“ lenktynes laimėjo „Red Bull“ lenktynininkas  Maxas Verstappenas, iškovojęs 17-ąją pergalę šiame sezone. M. Verstappenas yra penktas daugiausiai pergalių iškovojęs „Forulės-1“ pilotas istorijoje. Jį lenkia tik L. Hamiltonas, M. Schumacheris, S. Vettelis ir A. Prostas.

Belaukdami likusių dvejų lenktynių – lapkričio 19 d. Las Vegase, o lapkričio pabaigoje – Abu Dabyje –„Formulės-1“ gerbėjai nuo lapkričio 15 d. „Disney+“ kanalu galės žiūrėti originalią lenktynių dokumentiką „Brawn: neįmanoma „Formulės-1“ istorija“.

Pastarąjį pusantro dešimtmečio, kai „Red Bull“ ir „Mercedes-Benz“ faktiškai dominavo, dokumentinis filmas primins, kad šis sportas vis dar gali šokiruoti. Galbūt tokių metų kaip 2009-ieji daugiau nebus, tačiau, atsižvelgiant į augantį „Formulės-1“ populiarumą, pats metas į jį sugrįžti.

Autosporto inžinierius iš Didžiosios Britanijos, „Formulės-1“ „Brawn GP“ ekipos savininkas Rossas Brawnas ir „Formulės-1“ legendiniai pilotai Jensonas Buttonas ir Rubensas Barrichellas, kalbinami Keanu Reeveso, praskleidžia lenktynių užkulisius. Filme taip pat dalyvauja Bernie Ecclestone'as, Christianas Horneris ir net Luca di Montezemolo, kuris vis dar atrodo šiek tiek nuskriaustas dėl to, kaip baigėsi sezonas.

 

Keanu Reevesas pasakoja apie savo meilę lenktynėms ir pristato neįtikėtiną „Brawn GP“ komandos istoriją. Debiutinėse lenktynėse komanda užsitikrino „pole“ poziciją ir nugalėjo 2009 m. „Formulės-1“ sezone, o jos lenktynininkas Jensonas Buttonas tapo čempionų asmeninėje įskaitoje. „Matricos“ žvaigždė kalbasi su buvusiu „Brawn GP“ vadovu Rossu Brawnu apie jo konkurencinę ir ribas peržengiančią strategiją ir „Brawn GP“ įtaką „Formulės 1“ istorijai.

Daugiau pramogų šį lapkritį

Visą lapkritį „Disney+“ kanalu rodomi filmai ir serialai, nuo kurių ir kraujas gyslose nesustings. Nuo netikėto trilerio „Kaltininkai“ (Culprits) ir stingdančios paslapties „Žmogžudystė pasaulio pabaigoje“ (A Murder at the End of the World) iki linksmos naujos komedijos „Varžybų ponia“ (Quiz Lady), kurioje vaidina Sandra Oh, Awkwafina ir Jasonas Schwartzmanas, ir kritikų pripažinto serialo „Pasiutę šunys“ (Reservation Dogs) trečiojo sezono serijų.

 

Taip pat lapkritį visa šeima žiūrėkite 34-ąjį „Simpsonų“ (The Simpsons) sezoną, kuriame Homeris desperatiškai siekia įrodyti, kad nėra kvailas, ir imasi spręsti iš zoologijos sodo dingusio vėžlio bylą. Šiame „Simpsonų“ sezone taip pat bus dviguba „Siaubo namelio“ (Treehouse of Horror) epizodų dozė. Vienas iš dviejų šio rudens „Siaubo namelio“ epizodų bus pilno metražo filmo „Tas“ (It) parodija, kurioje Klounas Traškis vaidins piktojo klouno Pennywiso personažą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: