[ŽT] To dar nebuvo. Galėsite tai daryti net neišėję iš namų. Ką sugalvojo „Lamborghini“ (Video)  ()

Tai vienas geriausiai subalansuotų variklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

To dar nebuvo. „Lamborghini“ išleido vinilo plokštelę su V12 variklio garsais. Prabangių automobilių savininkai gali mėgautis variklio burzgimu net neišėję iš namų, sėdėdami patogiame krėsle su taure gero gėrimo.

Naujieną skelbia NEXTA.

V12 – V formos vidaus degimo variklis, sumontuotas ant karterio dviem eilėmis po šešis cilindrus, dažniausiai 60° kampu vienas kito atžvilgiu, bet kitais atvejais platesniu arba siauresniu kampu, visais 12 stūmoklių varantis įprastą alkūninį veleną.

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2056

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

V12 variklis dažnai naudojimas ne tiek dėl galios, kiek dėl labai lygaus, subalansuoto darbo. Tai vienas geriausiai subalansuotų variklių. Toks variklis gali tyliai, nedrebėdamas dirbti prabangiame automobilyje arba suktis dideliu greičiu lenktyniniame. Tačiau su tiek daug cilindrų tai gana ilgas variklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(4)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()