Pirmoji ralio Graikijoje diena: trumpa įžanga į slidžių trasų pilną savaitę  ()

Pirmadienį Graikijoje startavo net savaitės trukmės „Hellas Rally Raid“ lenktynės, kuriose prie starto linijos stojo net 306 dalyviai, iš kurių 12 keturračių, 42 motobagiai ir net 250 motociklų. Tarp jų ir „CFMOTO Thunder Racing Team“ pilotai Antanas Kanopkinas ir Gaetanas Martinezas. Per septynias dienas dalyviai turės įveikti daugiau nei 1700 kilometrų, o pirmąją dieną dalyvių laukė vos 100 įžanginių kilometrų, iš kurių 60 sudarė greičio ruožas.



© „CFMOTO Thunder Racing Team“ nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Buvo puiki startinė diena, tačiau pirmas dalykas, ką pastebėjome iš karto, yra tai, kad trasos labai slidžios – svarbu pergalvoti stabdymo taškus, neslysti per daug posūkiuose. Trasos tikrai pavojingos, su daug žolėse ir pakelėse besislepiančių akmenų. Daugiau viskas puiku: karšta, saulėta, bet vaizdai puikūs ir nusiteikimas prieš ateinančią savaitę puikus“, – kalbėjo G.Martinezas.

Į bivaką grįžęs A.Kanopkinas kalbėdamas apie trasos ypatybes paminėjo tą patį – itin slidi kelio danga bus pagrindinis kriterijus, su kuriuo reikės kovoti šią lenktynių savaitę: „Pirma diena baigėsi – viskas labai gerai. Padariau klasikinę nedidelę klaidelę navigacijoje, kai pamatęs grįžtančius motociklus apsisukau ir tuomet vėl teko suktis atgal. Praradimas nedidelis. Svarbiausia, kad esame finiše, nes trasa yra negailestinga, su labai daug akmenų. Tikslas ne tik greitai važiuoti, bet ir saugoti techniką – tai pagrindinis išgyvenimo receptas. Šią savaitę jokių slydinėjimų ar posūkių kirtimų. Svarbu pasiektas finišas.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Automobilio diagnostikos įrenginys, belaidės ANC ausinės, planšetės, „Xiaomi“ orų stotelės, akiniai dronų valdytojams ir kt. (Video)
4600 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3001“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

3) „N-One NPad Air“ - 4+64GB, Android 12 planšetė su dėklu ir ekrano apsauga

4) „Xiaomi DUKA Atuman THmini“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

5) „Eachine EV100 “ - 5.8GHz, 72 kanalų FPV akiniai dronų valdytojams

6) „ANENG A3005A/Pro“ - multimetras

7) „MUSTOOL“ - akumuliatorinis pjūklas, su 1 arba 2 baterijomis

Išsamiau

 

Rytoj, antradienį, dalyvių lauks jau beveik 300 kilometrų graikiškais slidžiais kalnais. Abu sportininkai nusiteikę kovingai ir pakilios nuotaikos – pirmoji trumpa diena leido įvertinti tai, kaip reikia važiuoti esamomis sąlygomis, tad vienai ilgesnių šios savaitės dienų sportininkai jaučiasi pasiruošę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: