Antra ir labai ilga diena Graikijoje: „Perkaitinti stabdžiai ir prakirsta guma, o visa kita puiku“  ()

Antradienį Graikijoje vykstančiame „Hellas Rally Raid“ ralyje sportininkai turėjo įveikti beveik 300 kilometrų slidžiose kalnų trasose. Pirmąją šių varžybų dieną „CFMOTO Thunder Racing Team“ pilotai suprato, kad trasos yra slidžios ir atitinkamai pakoregavo savo vairavimą, tad ši, viena ilgiausių dienų, nesukėlė jokių nemalonių iššūkių.



© „CFMOTO Thunder Racing Team“ nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dar viena diena baigta. Truputį teko paklaidžioti, tuomet atsilošti prarastą laiką. Reziumuojant galima sakyti, kad technika grįžo sveika. Vienintelė padaryta žala – prakirsta galinio pusašio guma. Ir, gali būti, kad perkaito stabdžių diskai. Visa kita atrodo sveikai. Dabar žymimės kelio knygą ir ruošiamės kitai dienai“, – pasiekęs antrosios dienos bivaką pasakojo Antanas Kanopkinas ir sakė, jog finišo dar nepasiekė keli varžovai, tačiau vienas „Yamaha“ atstovas nusitaikė rimtai kovoti dėl kiekvienos sekundės.

Naujas pasaulio rekordas! „Akimirksniu.“ Rubiko kubą surinko 10 kartų greičiau nei žmogus (Video)
4894 13

Robotas Rubiko kubą tiesiogine prasme sudėjo akimirksniu.

Išsamiau

Taip pat sėkmingai finišą pasiekęs Gaetanas Martinezas po ilgos dienos sakė, jog viskas iš esmės buvo gerai: „Viskas buvo gerai. Startavus pavyko išlaikyti tą pačią poziciją beveik visą dieną. Trasos vietomis buvo labai siauros, su dideliais akmenimis šalia kelio, tad teko imtis papildomo atsargumo. Apibendrinus – puiki diena man, jokių ypatingų nutikimų. Gal tik tai, kad keturiasdešimt kilometrų priekyje manęs važiavo motociklas, kurio niekaip nepavyko aplenkti – ten praradau truputį laiko, bet nieko reikšmingo. Ruošiamės rytojui.“

 

Trečiadienį sportininkų laukia 128 sportiniai kilometrai, o viso per dieną teks įveikti apie du šimtus. Pasak organizatoriaus kai kuriose trasos vietose reikės saugotis laukinių gyvūnų, kurie gali kirsti trasą. Komandai pagrindinis tikslas šiame ralyje išlieka sėkmingai pasiekti finišą ir objektyviai įvertinti pavojus, kylančius trasoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: