„Continental“ padangos „UltraContact NXT“ įvertintos aukščiausiu „German Innovation Award 2024“ apdovanojimu  ()

Vokietijos dizaino tarybos komisija „Continental“ padangas „UltraContact NXT“ įvertino aukščiausiu Vokietijos inovacijų apdovanojimu Transporto kategorijoje.



© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos dizaino tarybos komisija „UltraContact NXT“ padangas įvertino aukščiausiu Vokietijos inovacijų apdovanojimu Transporto kategorijoje. Padangų gamybai naudojant iki 65 procentų atsinaujinančių, perdirbtų ir sertifikuotų medžiagų, „UltraContact NXT“ yra tvariausios kada nors „Continental“ pagamintos padangos.

„Didžiuojamės, kad Vokietijos dizaino taryba įvertino mūsų pastangas ir žinias siekiant tvarumo ir naujovių padangų pramonėje, kurias panaudojome „UltraContact NXT“ padangų tobulinime, – sako Maria Hanczuch, „Continental“ privačių pirkėjų mobilumo programos vadovė. – Žvelgiame į save kaip į pažangiausią padangų gamintoją, kai kalbame apie tvarias naujoves. „UltraContact NXT“ – pirmosios serijinės gamybos lengvųjų automobilių padangos su itin didele tvarių medžiagų dalimi – yra svarbus „Continental“ žingsnis siekiant ambicingų tvarumo tikslų.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 14€! Įspūdingi turistiniai žibintai, naujausi išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, šakotuvai, oro pūstuvai ir siurbliai viename (Video)
5003 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux CL01“ - labai funkcionalus turistinis žibintas

2) „Zeblaze Btalk 3 Pro“ - ką tik pristatytas išmanusis laikrodis

3) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

4) „VIOLEWORKS“ - 1500W oro pūstuvas ir siurblys viename, su 2 baterijomis

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

6) „LDNIO“ - 7 jungčių 3250W šakotuvas

Išsamiau

„Continental“ skatina pažangias technologijas ir tvarius sprendimus visoje vertės grandinėje – nuo tvarių medžiagų tiekimo iki naudotų padangų perdirbimo. Iki 2030 metų aukščiausios kokybės padangų gamintojas siekia kad kompanijos padangų gamybai būtų naudojama daugiau nei 40 procentų atsinaujinančių ir perdirbtų medžiagų.

Dėmesys tvarumui, saugumui ir maksimaliam našumui

„UltraContact NXT“ padangos apjungia didelę dalį atsinaujinančių, perdirbtų ir sertifikuotų medžiagų su maksimaliu saugumu ir našumu. Šių vasarinių padangų gamybai naudojama iki 32 procentų atsinaujinančių žaliavų – iš popieriaus ir medienos pramonės atliekų išgautos dervos, taip pat iš ryžių lukštų pelenų pagaminta silika.

 

Maždaug penki procentai „UltraContact NXT“ padangų gamyboje naudojamų medžiagų yra perdirbtos. Pavyzdžiui, tokia yra perdirbta guma iš nebenaudojamų padangų. O padangų karkasas yra pagamintas iš poliesterio pluošto, kurį „Continental“ gamina naudodama „ContiRe.Tex“ technologiją iš perdirbtų PET butelių, kurie kitu atveju patektų į atliekų deginimo įrenginius arba sąvartynus.

 

Be to, „Continental“ padangų „UltraContact NXT“ gamybai naudojama iki 28 procentų „ISCC PLUS“ sertifikuotų medžiagų. Šis masės balanso sertifikavimo mechanizmas užtikrina skaidrumą ir atsekamumą visoje tiekimo grandinėje, stebint žaliavų kilmę ir savybes, tikrinant atitiktį tvarumo kriterijams ir sertifikuojant gautus gaminius. Visi „UltraContact NXT“ padangų dydžiai atitinka aukščiausią ES padangų etiketės „A“ įvertinimą dėl pasipriešinimo riedėjimui, stabdymo ant šlapios dangos ir išorinio triukšmingumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: