Pirmoji maratono diena „CFMOTO Thunder Racing Team“ tapo dideliu iššūkiu  ()

Ketvirtoji „Hellas Rally Raid“ diena jau nuo starto linijos žadėjo būsianti viena sudėtingiausių. Tai pirmoji maratoninio dviejų dienų greičio ruožo dalis, kurios metu sportininkams teko įveikti daugiau nei 300 kilometrų. Besikeičiančios oro sąlygos ir užklupęs lietus trasas pavertė dar slidesnėmis ir mažiau nuspėjamomis, o komandai nepavyko išvengti klaidų.



© „CFMOTO Thunder Racing Team“ nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Saulę iškeitėme į lietų – trasos šiuo metu visiškai šlapios. Nepaisant to, šiandiena man buvo labai gera. Startavau iš 99 pozicijos, tad trasoje lenkiau labai daug motociklų. Finišą pasiekiau sėkmingai, be jokių techninių nesklandumų. Rytoj laukia vėl tokia pati sudėtinga ir ilga diena“, – kalbėjo finišo liniją pasiekęs prancūzas Gaetanas Martinezas.

Kitam „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos pilotui ketvirtadienis nebuvo toks sėkmingas. Antanas Kanopkinas likus šimtui kilometrų iki finišo patyrė avariją: „Diena buvo ilga, o planas buvo tiesiog saugiai pasiekti finišą, bet to nepavyko. Atsitrenkiau į akmenų krūvą ir dėl to sugedo vairo stiprintuvas – likusius šimtą kilometrų kalnuose teko važiuoti be jo. Lietus ir vis atsirandančios kelio išgraužos situaciją tik apsunkino, o greitis smarkiai krito. Reikėjo atiduoti daug jėgų, tuo pačiu, žinoma, trasoje atsitiko gerokai daugiau pavojingų situacijų. Galų gale džiaugiuosi, kad pasiekiau finišą – priešakyje dar daug dienų. Šios dienos rezultatas prastas, bet niekas neprarasta. Laikas pavalgyti, pailsėti ir rytoj vėl pradėti iš naujo.“

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3841

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Penktadienį dalyvių laukia ne ką lengvesnė diena – jiems vėl teks įveikti panašų atstumą kaip šiandien, o oro sąlygos sunkiai nuspėjamos. Kalnuose užklumpantis lietus pakeičia trasų savybes ir dalyviams reikia kuo greičiau prie jų prisitaikyti, norint išvengti pavojingų situacijų. Viso sportininkams liko trys lenktynių dienos, iš kurių dviejose teks įveikti po daugiau nei 300 kilometrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: