Graikijos ralis įveiktas: „CFMOTO Thunder Racing Team“ sėkmingai pasiekė finišą  ()

Septintoji, paskutinė „Hellas Rally Raid“ diena buvo trumpa, vos 60 kilometrų, tačiau daugeliui dalyviui jos metu teko patirti įvairių incidentų. Nuo pirmosios dienos sportininkai kalbėjo apie tai, kad trasos slidžios, pavojingos ir sudėtingos – organizatoriai pasistengė, kaip taip būtų iki pat finišo.



© „CFMOTO Thunder Racing Team“ nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Paskutinė ralio diena buvo trumpa, bet labai sudėtinga. Organizatorius buvo paruošęs kelis apgaulingus navigacijos taškus, bet pavyko nepasiklysti ir sėkmingai juos įveikti. Viso per savaitę keturračių įskaitoje laimėjau keturias dienas ir likau antras. Ralis buvo geras, labai sudėtingas tiek technikai, tiek vairuotojams. Savaitė išsekino fiziškai. Džiaugiuosi, kad su navigacija pavyko tvarkytis labai gerai“, –kalbėjo Gaetanas Martinezas ir džiaugėsi lipdamas ant dar vieno podiumo.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3841

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Antanas Kanopkinas taip pat neslėpė džiaugsmo sėkmingai pasiekus finišą ir sakė, kad varžybos buvo sunkios: „Septynios dienos tikrai išsekino – šiandien jau jautėsi nuovargis, bet pavyko su juo susitvarkyti. Kiti dalyviai turėjo nemažai avarijų šiandien ir tai, turbūt, nuovargio pasekmė. Džiaugiuosi pasiekęs finišą. Dabar reikia kelių dienų atsigauti ir ruoštis kitam startui.“

 

Pagal preliminarius rezultataus G. Martinezas užėmė antrąją vietą, o A. Kanopkinas trečią keturračių įskaitoje.

Artimiausias komandos startas laukia Lenkijoje, „Rally Breslau“, kuris vyks birželio 23-29 dienomis. Šis ralis pasižymi itin sudėtinga navigacija ir dulkėtomis trasomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: