Ilgiausiame ralio etape tilpo trys dienos: „Šiandien trasoje buvo visiškai visko“  ()

Šeštadienį Graikijoje lenktyniaujantys sportininkai turėjo įveikti ilgiausią vienos dienos maršrutą, kuris sudarė beveik 400 kilometrų. Motociklais ir keturračiais važiuojantiems buvo numatytos dvi neutralizacijos zonos ir „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos pilotas Antanas Kanopkinas finišavęs pasakojo, kad tos zonos trasą padalino į tris, visiškai skirtingas patirtis.



© „CFMOTO Thunder Racing Team“ nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Diena buvo tokia ilga, kad teko patirti visko. Ją galima skirstyti į tris dalis: iki pirmo degalų papildymo buvo sunku susikaupti – velniai žino dėl ko. Tame etape „pripjoviau grybų“ ir dėl to nesu labai laimingas. Antra dalis puiki – spaudžiau maksimaliai, pasivijo ir Gaetanas. Buvo labai slidu, pavojinga, bet taip pat labai faina. Trečia dalis buvo labai graži, aplink buvo galima stebėti atvirus kalnus, tačiau toje atkarpoje teko ir šiek tiek griovio paragauti“, – pasiekęs bivaką pasakojo A.Kanopkinas ir sakė, kad rytas buvo labai šaltas, o po pietų oras tapo itin karštas. Navigacija šiandien taip pat buvo paini, o pavojingas vietas keitė lengvi pasivažinėjimai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 7,37€! Nuo saulės įkraunamos išorinės baterijos, belaidės ausinės su LED ekranais, išmanieji judesio davikliai, belaidės pompos ir įrankiai
3194 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TUERBB T-AP77“ - belaidė pompa, 150PSI

2) „Drillpro“ - 18V 280Nm suktukas, be baterijų

3) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

4) „MUSTOOL MT005/MT005PRO“ - multimetras

5) „BlitzWolf BW-FYE16“ - belaidės ausinės su įspūdingu LED ekranu ir ANC

6) „SONOFF SNZB-03“ - 2 vnt., išmanieji judesio davikliai

Išsamiau

Tą patį atstumą ir sąlygas įveikęs Gaetanas Martinezas sako, kad apie dienos ilgumą ir iššūkius organizatoriai pranešė iš anksto, tad abu sportininkai buvo nusiteikę tam, ką ir gavo: „Buvo karšta, tad sunku buvo ne tik sportininkams, bet ir technikai. Apibendrinus viskas buvo gerai, tik dienos pradžioje neveikė kelio knyga, tačiau paaiškėjo, kad buvo tiesiog atsijungęs laidas ir viską pavyko sutvarkyti neutralizacijos zonoje. Įpusėjus trasoje pasivijau Antaną ir finišavome komandiškai, kartu.“

 

Sekmadienį dalyvių laukė vos 70 kilometrų prieš finišo arką, tačiau tai toli gražu nereiškia, kad sportininkai galėjo atsipalaiduoti. Per šiuos kilometrus jiems teko įveikti sudėtingas, slidžias ir apgaulingas Graikiškas trasas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: