Amerikietis iš BMW prisiteisė beveik 2 000 000 $. Priežastis neįtikėtina  ()

Pradėto tyrimo metu nustatyta, kad visame pasaulyje panašius incidentus yra patyrę net kelios dešimtys žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinių Amerikos Valstijų Long Island‘o gyventojas iš BMW kompanijos prisiteisė beveik dviejų milijonų dolerių kompensaciją už tai, kad jis užtrenkdamas automobilio duris nusikirto savo vieną rankos pirštą, rašo „New York Post“.

Nutarimą dėl kompensacinės išmokos priėmė prisiekusiųjų teismas. Po to, kai 69 m. Godwin‘as Boateng‘as padavė kompaniją į teismą dėl nukirsto piršto, teisminiai procesai vyko kone 10 metų, nes gamintojas nesutiko susitarti taikiai.

[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą („Lixada“)
2362 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Pasirodo, vyras turėjo prabangų BMW automobilį, kuris automatiškai pritraukia dureles, jeigu jų žmogus neuždaro pakankamai smarkiai.

Šis pritraukimo mechanizmas ir pritraukė duris taip, kad net nukirto pirštą. Vyras su nukirstu pirštu dar atlėkė į ligoninę, bet pažeidimai buvo tokie dideli, kad jo prisiūti buvo neįmanoma.

 

Pradėto tyrimo metu nustatyta, kad visame pasaulyje panašius incidentus yra patyrę net kelios dešimtys žmonių. Tiesa, nė vienu atveju pirštas nebuvo nukirstas, tačiau bendrovė turėjo patobulinti savo durų pritraukimo mechanizmą.

Nepaisant to, šiam nukentėjusiajam BMW privalės sumokėti beveik 2 milijonų dolerių baudą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: