16 cilindrų ir 520 AG. „Audi“ parodė slaptą 30-ųjų superautomobilį (Foto, Video)  ()

„Auto Union Type 52 Schnellsportwagen“ yra futuristinio dizaino trijų vietų kupė. Superautomobilyje sumontuotas didžiulis V16 variklis, kurio galia siekia 520 AG.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičio festivalyje Gudvude, Anglijoje, pirmą kartą pasirodė unikalus „Auto Union Type 52 Schnellsportwagen“. Tai mažai žinomas 1930-ųjų eros superautomobilis, kuris tuo metu nebuvo pradėtas gaminti.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Delniniai mikroskopai, TWS ausinės sportuojantiems, SSD diskai, grindis plaunantis belaidis siurblys ir kt.
2688 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Proscenic P11“ - belaidis dulkių siurblys su plovimo galimybe

2) „Lenovo XT80“ - TWS ausinės sportuojantiems

3) Delninis mikroskopas - 2MP, 500X priartinimas

4) „PUSKILL“ - 2.5 colių SATA3 SSD diskas (128-512GB)

5) „Ninkear N14“ - nešiojamas PC, globali versija

6) „SkyEcho FreeONE“ - portabilus Android projektorius

Išsamiau

„Auto Union Type 52 Schnellsportwagen“ yra sportinių automobilių projektas, 1935 m. sukurtas Ferdinando Porsche lenktyninių automobilių pagrindu. Jis egzistavo tik brėžiniuose ir eskizuose, nes gamintojui nepavyko pagaminti net prototipo.

 

„Audi“ įmonė, kuri yra „Auto Union“ įpėdinė, nusprendė sukurti 30-ųjų superautomobilį. Automobilis pasirodė labai neįprastas.

Vidutinio variklio kupė yra rėminės konstukcijos ir turi lengvą bei modernų aliuminio korpusą. Automobilis siekia daugiau nei 5 m ilgį, o ratų bazė yra 3,3 m, o jo svoris – 1448 kg.

 

Salone vairuotojas sėdi centre, o šonuose – du keleiviai (kaip „McLaren F1“). Apdailoje panaudota brangi mediena. Įdomu tai, kad buvo numtyta vieta bagažinei (turi atskiras duris) ir du atsarginius ratus.

Tačiau įdomiausia – už sėdynių esantis variklis. Tai didžiulis 6,0 litrų V16 su kompresoriumi paimtas iš 1936 m. „Auto Union Type C“ (taip pat pagamintas Ferdinando Porsche).

88 metų senumo variklis išvysto 520 AG. „Auto Union Type 52 Schnellsportwagen“ superautomobilis gavo hidraulinius amortizatorius ir būgninius stabdžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()