Perpjovė ir privirino 25 cm. Naujausias Rusijos „šedevras“ (Foto, Video)  ()

Naujausias Rusijos „šedevras“.


Lada Aura
Lada Aura
© Ekrano kopija | https://x.com/ifnov1/status/1666816100666048513/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lada“ ruošiasi pradėti naujo modelio – „Lada Aura“ – gamybą. Tai verslo klasės sedanas, t. y. tokių automobilių kaip „Toyota Camry“ ar „Volkswagen Passat“ atitikmuo. Automobilis buvo sukurtas pratęsus nuo 2015 metų gaminamo „Lada Vesta“ ilgį.

„Lada“ daro viską, kad sudomintų Rusijos pirkėjus, kurie po masinio vakarietiškų prekių ženklų „emigracijos“ vis dažniau renkasi Kinijos gamintojų automobilius.

Praėjus daugiau nei metams po pristatymo Toljatyje, netrukus prasidės naujo modelio – „Lada Aura“ gamyba.

Nors „Aura“ yra visiškai naujas produktas Rusijos gamintojo pasiūloje, šio modelio kūrimo receptas paprastas. Naujosios transporto priemonės pagrindas yra „Lada Vesta“, gaminamas nuo 2015 m. –bendradarbiavimo su „Renault“ koncernu rezultatas. Po invazijos į Ukrainą 2022 m. iš Rusijos pasitraukus „Renault“ rusai nacionalizavo „Renault“ gamyklą, oficialiai ją perimdami už 1 rublį. 

Geekmaxi 7-ojo gimtadienio išpardavimas! El. dviračiai, el. paspirtukai, energijos stotelės, žaidimų monitoriai ir kt. + įspūdingi prizai
5062 5

„7th Anniversary Sale“

„Lucky Draw“ žaidimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P27GR“ - 27 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Eleglide M2 (27.5")“ el. dviratis - technologijos.lt komandos išbandytas ir rekomenduojamas

4) „KuKirin G2 Pro“ el. paspirtukas - 2024 metų modelis, 600W, off-road tipo, 58 km, 45 km/h

Išsamiau

 

„Lada Aura“ yra ne kas kita, kaip 25 cm ilgesnė „Lada Vesta“ su sedano kėbulu. Kaip verslo klasės sedanas, ji užpildo spragą, atsiradusią Rusijos rinkoje po to, kai iš jos pasitraukė Vakarų gamintojai. „Lada“ tikisi, kad automobilis į salonus pritrauks klientų, kurie – jei ne konfliktas Ukrainoje – mieliau rinktųsi „Toyota Camry“ arba „Volkswagen Passat“.  

Automobilio gamybą planuojama pradėti trečiąjį šių metų ketvirtį, o pirmuosius 3000 automobilių pirkėjai gaus iki gruodžio pabaigos.

 

Po verslo kalsės sedano iš Rusijos gaubtu rasime keturių cilindrų benzininį 1,8 l darbinio tūrio ir 122 AG variklį. Standartiškai bus montuojama automatinė pavarų dėž. Pirkėjus „vilios“ ir išskirtiniai aksesuarai, tokie kaip „tikra oda, pagaminta Rusijoje“ ar „aukštos klasės garso aparatūra“.

Anskčiau  buvo kalbama apie kainą nuo maždaug 2 milijonų rublių (19 700 eurų). Tačiau sunku prognozuoti, ar gamintojui pavyks išlaikyti skelbtą kainą.

Beje, 2024 metais „Lada Aura“ vairavo pats Vladimiras Putinas, kai atidarė paskutinę greitkelio M-11 atkarpą (Maskva-Sankt Peterburgas). „Geras automobilis“, – tada sakė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(17)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: