Bugatti Veyron lizingu už $24K per mėnesį  (20)

Nors ir egzistuoja teorinė tikimybė, kad kas nors, skaitantis šį straipsnį, turi nuosavą Bugatti Veyron, kiti 99,9999999999 procentų iš mūsų tarpo šios mašinos neturi ir niekada neturės. Tačiau, dauguma naujų mašinų pirkėjų naudojasi lizingo paslaugomis, kai jie nori įsigyti mašiną, kurios kaina jiems neįkandama. Trumpai aprašysime kaštus, su kuriais susiduriama norint įsigyti galingiausią ir greičiausią (neoficialiai) serijinės gamybos automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia, jei jūs norite įsigyti Veyron lizingu, jums reikes susigrąžinti visas lėšas, kurias jūs numatėte skirti vaikų mokslams, ištuštinti savo sąskaitas ir iš anksto pasinaudoti tėvų testamentu, norint sumokėti mašinos įsigijimo išankstinį mokestį - $400000. Tada jums teks sugalvoti, kaip sukrapštyti likusius $23595, skirtus pirmojo mėnesio įmokai. Tada jums teks šį procesą pakartoti dar 60 kartų, kadangi Veyron parduodamas tik penkerių metų lizingu. Jūs už tokią kainą galite nuvažiuoti šia mašina 2500 mylių per metus, o tai reiškia, kad jei norėsite Bugatti naudoti kasdieniniams pasivažinėjimams, jums teks nemažai važinėtis autobusu. Tiksliai nepasakyta, kokia bauda jūsų laukia, jei peržengsite šią ribą - tačiau tikėkitės papildomai mokėti 50 colių plazminio televizoriaus kainos sumą už kiekvieną papildomą mylią.

Bugatti Veyron

Palyginimui, tokie kaštai yra daugiau mažiau priligintini nuosavo lėktuvo įsigijimui lizingo būdu.

Kai visa tai jau bus įveikta, jūs būsite sukišę $1815700 už privilegiją vairuoti Bugatti Veyron. Ši suma yra "tik" $400000 daugiau nei naujos mašinos kaina mokant visą sumą - $1,4 milijono - iš karto...


Parengta pagal: Lease a Bugatti Veyron for $24K a month

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: