Įspūdingi vaizdai. Nuo elektromobilio užsiliepsnojo tūkstančius automobilių plukdęs laivas (Video)  (1)

Laivas iš Vokietijos į Egiptą gabeno beveik 3000 transporto priemonių. Teigiama, kad gaisro priežastis – laivo triume užsidegęs elektromobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės jūroje, 27 km nuo Nyderlandams priklausančios Amelando salos, užsidegė laivas-autovežis „Fremantle Highway“. Per gaisrą žuvo vienas žmogus, o dar keli dėl sužalojimų ir apsinuodijimo dūmais paguldyti į ligoninę. Apie tai praneša „Reuters“.

199 m ilgio ir 18 500 tonų talpos „Fremantle Highway“ plaukė su Panamos vėliava. Savo triumuose iš Vokietijos Bremenhafeno į Egiptą jis gabeno 2857 naujus automobilius.

Pažymima, kad 25 jame buvę automobiliai yra varomi elektra, o gaisrą sukėlė vieno iš elektromobilių užsidegimas. Iš pradžių komanda bandė pati gesinti gaisrą laive, tačiau tai nepavyko ir teko siųsti nelaimės signalą.

 

Į nelaimės vietą atvykę gelbėtojai malūnsparniais ir valtimis evakavo 23 įgulos narius. Jie planavo laive iš sraigtasparnio išlaipinti ugniagesių komandą, tačiau ugnis greitai išplito visame laive ir buvo laikoma pavojinga.

Bandymai gesinti gaisrą laive kol kas buvo nesėkmingi – pavyko tik nutempti jį toliau nuo judrių jūrų kelių. Gali būti, kad „Fremantle Highway“ paskęs, nes laivui padaryta didelė žala.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: