„Titaniko“ įpėdinis. 7600 keleivių ir 2400 įgulos narių. Didžiausias pasaulyje laineris „Icon of the Seas“ (Video)  ()

„Royal Caribbean International“ prezidentas ir generalinis direktorius Michaelas Bailey pažymi, kad į šio laivo sukūrimą investuota energija ir laikas nebuvo švaistomi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-02 „Titaniko“ įpėdinis. 7600 keleivių ir 2400 įgulos narių. Didžiausias pasaulyje laineris „Icon of the Seas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Majamio (Florida, JAV) išplaukė didžiausias pasaulyje kruizinis laivas „Icon of the Seas“.

Laivas yra 365 metrų ilgio ir beveik 50 metrų pločio. Laive yra 20 denių. Gali tilpti 7600 keleivių ir 2350 įgulos narių. „Icon of the Seas“ leidosi į septynių dienų kelionę aplink Karibų jūros salas.

Laivas yra pirmasis iš trijų laivų, kurie atstovaus Icon klasei „Royal Caribbean“ laivyne. Laineris yra puikus šiuolaikinių patogumų, daugiau nei 40 barų ir restoranų derinys, taip pat puiki šeimos poilsio koncepcija (erdvės ir pramogos visai šeimai). Kruizinis laivas „Icon of the Seas“ neseniai išvyko į savo pirmąją kelionę ir tapo didžiausiu laineriu pasaulyje.

Panašiai kaip Oasis klasės laineriuose, „Titaniko“ (didžiausio tuo metu laivo pasaulyje) įpėdinis apims rajonų koncepciją. Jame bus 5 naujos pramogų zonos. Kiekvienas rajonas užpildytas daugybe nuostabių vietų, pramogų ir galimybių susikurti nepakartojamus prisiminimus.

Kruiziniame laive yra įvairių restoranų ir barų. Dauguma jų bus įrengti įvairiose 8 laivo zonų dalyse.

 

 

„Royal Caribbean International“ prezidentas ir generalinis direktorius Michaelas Bailey pažymi, kad į šio laivo sukūrimą investuota energija ir laikas nebuvo švaistomi. Dar prieš paleidžiant laivą, įmonės atstovai tikino, kad svečiams nekils problemų renkantis vietas, kuriose galės papietauti ir išgerti kokteilį.

 

Įprastai „Icon of the Seas“ esančiuose baruose kokteilių galima nusipirkti tik už tam tikrą mokestį, o kai kurie gėrimai pagrindiniuose restoranuose ir kavinėse įskaičiuojami į kruizo kainą.

„Icon of the Seas“ yra pirmoji „Royal Caribbean“ nauja laivų klasė per beveik dešimtmetį. Laive yra ir veikia 2850 kajučių, 18 svečių denių, 7 baseinai, o visa tai aptarnauja 2350 žmonių įgula.

 

Laive sukurtas parkas pasivaikščiojimams ir trijų aukštų miestelio namai. Ypatingą dėmesį patraukia milžiniška penkių aukštų sferinė konstrukcija, pavadinta „Perlu“. Tiesiai po juo yra didingi laiptai, primenantys Italijos rūmus. Taip pat laineryje yra daugiau nei 40 restoranų ir gėrimų, trijų aukštų daugiavaikėms šeimoms skirti „daugiabučiai namai“ ir daugiau nei 33 000 augalų vadinamajame Centriniame parke, viename iš jo rajonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()