Išsigandę keleiviai lėktuvo salone nufilmavo „smarkų lietų“. Kas vyksta (Video)  ()

Keistas reiškinys privertė suabejoti orlaivio technine būkle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Air India“ lėktuve liudininkai nufilmavo, kaip vanduo pradėjo sunktis iš viršutinių lėktuvo skyrių ir lašėti ant išsigandusių keleivių galvų.

Visiškai logiška, kad tai sukėlė tam tikrų rūpesčių dėl orlaivio techninės būklės.

Reaguodama į socialiniuose tinkluose išplatintą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas „lietus“ lėktuve, oro linijų bendrovė „Air India“ paskelbė oficialų pranešimą, paaiškinantį šio nelaimingo incidento detales.

Pranešama, kad incidentas įvyko lapkričio 24 d., penktadienį, skrendant skrydžiu AI169 iš Getviko (Londonas) į Amritsarą (Indija). Pirminiais duomenimis, vandens srautų atsiradimo lėktuve priežastis buvo retas kondensacijos reguliavimo sistemos gedimas salono viduje.

 

„Keleiviai, kurie sėdėjo šlapiose eilėse, buvo nedelsiant perkelti į kitas laisvas vietas, o įgula dėjo visas pastangas, kad užtikrintų jų komfortą. „Air India“ yra įsipareigojusi užtikrinti mūsų keleivių saugumą ir komfortą, todėl apgailestaujame dėl to, kas nutiko“, - sakoma pareiškime.

 

Beje, tai ne pirmas skandalingas atvejis „Air India“ istorijoje. 2018 metais vieno iš aviakompanijos lėktuvų sumažėjo slėgis, todėl lėktuvas turėjo atlikti avarinį nusileidimą, o 2021 metais keleiviai pamatė lėktuve žiurkę ir susirūpino oro linijų higienos standartais bei bendra paslaugų kokybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()