Be paso ir bilieto. Rusas pasislėpė lėktuve ir išskrido į JAV. Kaip jam tai pavyko  (1)

Vyriškis skrydžio metu iškart patraukė skrydžio palydovų dėmesį, nes „blaškėsi po lėktuvą“, du kartus prašė maisto ir bandė suvalgyti vieno įgulos nario šokolado plytelę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ir Izraelio pilietis Sergejus Očigava be paso, bilieto ir vizos per stebuklą pateko į „Scandinavian Airlines“ skrydį iš Kopenhagos (Danija) į Los Andželą (JAV). Apie šį keistą atvejį praneša „The Independent“.

Lapkričio 4 d., vyras nusileido Los Andželo tarptautiniame oro uoste. Pasų tikrinimo metu jis nurodė, kad su savimi neturi nei asmens tapatybės kortelės, nei įlaipinimo kortelės. Oro uosto darbuotojai negalėjo suprasti, kaip jam pavyko patekti į lėktuvą be dokumentų.

Vėliau buvo pradėtas tyrimas, kurio dėka buvo nustatyta, kad Očigavos nebuvo keleivių sąraše, tačiau skrydžio metu iš karto patraukė skrydžio palydovų dėmesį, nes „blaškėsi po lėktuvą“, du kartus prašė maisto, taip pat bandė suvalgyti vieno iš įgulos narių šokolado plytelę.

Pasak pranešimo, sėdynė, kurioje iš pradžių sėdėjo paslaptingasis keleivis, turėjo likti laisva.

„Įgulos nariai skaičiavo lėktuve esančių žmonių skaičių, kad įsitikintų, jog lėktuvo svoris pakilimo ir tūpimo metu yra subalansuotas. Tačiau klaidos jie nepastebėjo“, – teigiama oficialiuose dokumentuose.

 

FTB šiuo metu tiria incidentą. Sergejus Očigava buvo apkaltintas neteisėtu pasislėpimu lėktuve. Jis yra sulaikytas, praneša „Fox News“ .

Pats vyras sako, kad neva neprisimena, kaip viskas įvyko.

Savo ruožtu Kopenhagos oro uosto darbuotojai įvykio tyrimui pateikė foto ir vaizdo medžiagą. Išanalizavę stebėjimo filmuotą medžiagą, jie patvirtino, kad Očigava į lėktuvą įlipo be bilieto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(11)
(25)

Komentarai (1)