„Ir tada šalies prezidentu tapo tas, kuris tikrai nemėgsta Rusijos.“ Kas nutiko rusams (Video)  ()

Rusai be paaiškinimų buvo išmesti iš reiso į Argentiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš reiso Stambulas–Buenos Airės be jokio paaiškinimo buvo išmesta mažiausiai dešimt rusų.

Apie tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Baza“.

„Pašalinimai iš „Turkish Airlines“ skrydžių prasidėjo kovo mėnesį. Dėl papildomų patikrinimų keleiviai iš Rusijos nebuvo įleisti į lėktuvą. Anot rusų, jie ėjo į skirtingus Stambulo oro uosto skyrius, bandydami suprasti, kodėl buvo pašalinti iš skrydžio, tačiau niekas negavo aiškaus atsakymo – visi darbuotojai nurodė skirtingas priežastis“, – rašo „Baza“.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5751 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Kaip „Telegram“ kanalui pasakojo viena iš keleivių, ji su vyru ilgai ruošėsi kelionei ir turėjo visus reikiamus dokumentus, tačiau išskristi negalėjo. Moters teigimu, jie atitiko visas aviakompanijos nurodytas sąlygas ir reikalavimus, tačiau įlipus, pamačius Rusijos pasą, porai buvo tiesiog pasakyta: „Jūs neskrendate“.

Rusijos „piligriminė kelionė“ į Argentiną

Kaip rašė UNIAN, prasidėjus plataus masto karui Ukrainoje ir įvedus sankcijas Rusijai bei rusams Vakaruose, Rusijos piliečių, keliaujančių į Argentiną, srautas gerokai išaugo.

 

Rusijos moterys ten vyksta gimdyti vaikų, kad vaikai automatiškai gautų vietos pilietybę, o tai savo ruožtu suteiks teisę tėvams patiems kreiptis dėl Argentinos paso. Su juo keliauti po pasaulį daug lengviau nei su rusišku pasu.

„Ir tada šalies prezidentu tapo tas, kuris tikrai nemėgsta Rusijos.“ Praėjusių metų pradžioje Argentinos valdžia pradėjo kovoti su šia rusų invazija, o jau rudenį Argentina išsirinko naują prezidentą, kuris labai neigiamai nusiteikęs Rusijos atžvilgiu, rašo „Unian“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(301)
(5)
(296)

Komentarai ()