[Žinios trumpai] Odesoje plaukiant jūroje vyrui nuplėšta galva (Video)  ()

Jaunuolis nusprendė gimtadienį švęsti paplūdimyje ir, pažeidęs draudimą, įlipo į jūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per savo gimtadienį jaunas vyras susisprogdino viename iš Odesos regiono paplūdimių, pranešė Odesos regiono karinės administracijos (OVA) atstovas Serhiy Bratchukas. Anot jo, velionis, nepaisydamas visų draudimų, nusprendė maudytis jūroje. Sprogimas vyrui nunešė galvą.

„Nepasakoju smulkmenų, kad išgąsdinčiau, o tik noriu priminti, kaip pavojinga maudytis Juodojoje jūroje ir lankytis Juodosios jūros pakrantės paplūdimiuose“, – sakė A. Bratchukas.

OVA atstovas taip pat pabrėžė, kad draudimą lankytis paplūdimiuose pažeidžiantiems gresia dar vienas pavojus – tai priešo raketų, kurias numuša oro gynybos pajėgas, skeveldros. Todėl jis paragino krašto gyventojus apsišarvuoti kantrybe iki ateinančių ramių metų šventinio sezono.

 

Tai jau ne pirmasis mirtinas incidentas Odesos regione: birželio 11 d. kurortiniame Hrybivkos kaime, Odesos srityje, nuo sprogimo jūroje žuvo vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(5)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()