[Žinios trumpai] Putinas oficialiai paskelbė apie dar neregėtą ginklų erą: nauji rusiški ginklai „dešimtmečiais“ lenkia likusį pasaulį (Video)  (7)

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį užsiminė apie naują ginklų sistemų erą, kuri, jo teigimu, „dešimtmečiais lenkia likusį pasaulį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai ir toliau Ukrainoje patiriant milžiniškus nuostolius, Putinas optimistiškai žiūri į Rusijos sąjungininkus Lotynų Amerikoje, Azijoje ir Afrikoje, kurie palaiko „istoriškai tvirtus, draugiškus ir tikrai patikimus santykius“ ir kuriems tiekiami „pažangiausi ginklai – nuo mažų ginklų, šarvuočių ir artilerijos, iki kovinės aviacijos ir bepiločių orlaiviių“.

„Kalbame apie didelio tikslumo ginklus ir robotiką, kovines sistemas, pagrįstas naujais fiziniais principais“, – sakė V. Putinas. „Daugelis jų daug metų, o gal net dešimtmečiais lenkia savo kolegas iš užsienio ir gerokai pranašesni taktinėmis bei techninėmis savybėmis“.

Putinas išsakė savo komentarus atidarydamas tarptautinį karinį-techninį forumą „Army-2022“ ir „Tarptautines armijos žaidynes 2022“ (International Army Games 2022) Maskvoje. Forume, kuris truks iki rugpjūčio 21 d., dalyvauja apie 1 500 vidaus gynybos pramonės įmonių, kurios pristato daugiau nei 28 000 „modernių“ karinių produktų pavyzdžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(53)
(-46)

Komentarai (7)