„Ji mirė už Rusiją“: Darios laidotuvėse šimtai gedi nužudytos Dugino dukters – Putinas po mirties jau spėjo ją apdovanoti (Foto)  ()

Šimtai gedinčiųjų antradienį susirinko į Maskvoje vykstančias žymaus nacionalisto filosofo dukros Darios Duginos laidotuves, kai ji žuvo per automobilio sprogdinimą, dėl kurio Maskva kaltina Kijevą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-23 „Ji mirė už Rusiją“: Darios laidotuvėse šimtai gedi nužudytos Dugino dukters – Putinas po mirties jau spėjo ją apdovanoti (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad jos tėvas Aleksandras Duginas, garsus Kremliaus karinės kampanijos Ukrainoje rėmėjas, buvo tikėtinas šeštadienio išpuolio, per kurį žuvo jo 29 metų dukra, taikiniu.

Duginos laidotuvių pranešėjai ją pavaizdavo kaip kankinę, žuvusią už savo šalį ir jos pergalę kare prieš Ukrainą.

„Ji gyveno vardan pergalės ir mirė vardan pergalės – mūsų Rusijos pergalės“, – ceremonijoje sakė Duginas, kai jo dukters juodai baltas portretas buvo iškabintas virš atviro karsto.

„Ji mirė už žmones, už Rusiją“, – pridūrė Duginas.

Duginas taip pat sakė, kad jo dukra būtų apsidžiaugusi gavusi Drąsos ordiną, kurį prezidentas Vladimiras Putinas jai pirmadienį įteikė po mirties.

Gedintys, tarp kurių buvo garsių politikų, parlamento lyderių ir valstybinės žiniasklaidos žurnalistų, pagerbė Duginą Maskvos Ostankino televizijos centre, kur prieš renginį buvo sustiprintas saugumas ir policija.

 

„Ji mirė ne veltui. Su savo kankinių krauju mes tampame stipresni“, – sakė monarchistas televizijos magnatas Konstantinas Malofejevas, artimas šeimos draugas.

„Dėl šios priešlaikinės mūsų brangios ir mylimos Dašos mirties mes tikrai laimėsime šį karą“, – pridūrė stačiatikių televizijos kanalo „Cargrad“, kuriame Dugina dirbo žurnaliste, įkūrėjas Malofejevas.

Dugina žuvo vėlai šeštadienį, kai sprogo jos automobilyje padėta bomba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(16)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()