[Žinios trumpai] Naujausiame video Putinas „išsukinėja“ kojas ir „plauna“ vaikams smegenis apie Ukrainą (Video)  (4)

Dar daugiau klausimų kilo dėl Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatos po to, kai socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame jis „išsukinėja“ kojas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-03 [Žinios trumpai] Naujausiame video Putinas „išsukinėja“ kojas ir „plauna“ vaikams smegenis apie Ukrainą (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį (rugsėjo 1 d.) Putinas Kaliningrade valandą kalbėjo visos Rusijos moksleiviams per mokslo metus prasidedančią pamoką „Kalbėk apie tai, kas svarbu“.

Šios kalbos fragmentas buvo peržiūrėtas daugiau nei 100 000 kartų po to, kai jį paskelbė „Financial Times“ žurnalistas Max Seddonas.

„Putinas yra Kaliningrade ir kalba su moksleiviais“, – antraštėje rašė Seddonas.

„Jis sako, kad Rusijos švietimo ministras jam pasakė, kad vaikai Rusijos okupuotame Donbase „nežino, kad tiltas į Krymą egzistuoja“ ir „net nežinojo, kad Ukraina ir Rusija yra vieningos šalies dalis“.

Be Maskvos patvirtintos žinutės, kuri buvo kalbėta vaikams, žiūrovai taip pat pakomentavo Putino elgesį.

Rusijos prezidentas sėdėjo keistoje padėtyje, ne kartą keistai judindamas kojas.

Kai kurie socialinių tinklų vartotojai tvirtino, kad Putino elgesys neatrodo natūralus, ir abejojo, ar gydytojas sugebės nuspręsti, kas gali būti negerai su Rusijos lyderiu.

Putino elgesys prieš kamerą nuo karo Ukrainoje pradžios vasario 24 d. buvo atidžiai stebimas.

Nepaisant pranešimų, kad Putinas serga vėžiu, Parkinsono liga ar abiem iš karto, o Kremlius ne kartą pareiškė, kad Rusijos lyderis yra geros sveikatos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(2)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: