[Žinios trumpai] Tai paskutinė linija: karo padėtis Rusijoje bus įvesta 2024 m. - Putinas neturės jokios kitos išeities  ()

2024 m. kovo 17 d. Rusijoje vyks prezidento rinkimai, Putinas padarys viską, kad liktų valdžioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos atstovas Trišalėje kontaktinėje grupėje, žurnalistas Sergejus Garmašas mano, kad Putinas neleis 2024 metais Rusijos Federacijoje surengti prezidento rinkimus, inicijuodamas karo padėties įvedimą šalyje.

Garmašo interviu „Obozrevatel“:

„Manau, kol Putinas gyvas, jis spręs visus klausimus, nes šiandien visa valdžios struktūra yra jo rankose. Nėra jokios „taikos partijos“ Kremliuje, todėl kiti negali ką nors pakeisti jam esant gyvam ir pajėgiam“.

„Deja, Putinas neturi kito pasirinkimo. 2024 m. jo laukia rinkimai, galbūt paskutiniai jo gyvenime. Jis tikrai nori ateiti į šiuos rinkimus kaip nugalėtojas, kad pasiektų gerą rezultatą, kuris liks istorijoje. Jei jis nepasieks tokio rezultato mūšio lauke – aneksuodamas teritorijas – ko, tikiuosi, nepasieks – tada jis neturi kitos išeities, o tik kaip galima ilgiau tęsti konfliktą“.

 

„Tam jis gali 2024 metais įvesti karo padėtį, visuotinę mobilizaciją ir taip apskritai išvengti rinkimų. Jų tiesiog nebus. Viską lems šio žmogaus noras likti valdžioje“, – sakė Garmašas.

2024 m. kovo 17 d. Rusijoje vyks prezidento rinkimai. Tų pačių metų kovo 31 dieną Ukrainoje taip pat vyks prezidento rinkimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(13)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()