[Žinios trumpai] Prigožinas perima Rusijos televizijų kontrolę – skirta ypatinga užduotis  ()

Kremlius nusprendė padidinti federaliniuose kanaluose „patriotinių laidų" skaičių ir perdavė teises jas rengti „PMC Wagner" savininko žiniasklaidos holdingui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

J. Prigožinas perėmė Rusijos Federacijos televizijos kontrolę.

Vadinamasis „Putino virėjas", PMC „Wagner" įkūrėjas ir savininkas Jevgenijus Prigožinas kontroliuos „patriotinių programų" RF federaliniuose kanaluose kiekį ir kokybę. Apie tai pranešta Maskvos televizijos centro „Ostankinas" svetainėje.

Jau žinoma, kad J. Prigožino prižiūrimos sukurtos programos pakeis tas, kurios nesusijusios su politika: „Stebuklų laukas", „Balsas", KVN. Visą geriausią televizizjos laiką J. Prigožino komanda mokys rusus „kaip mylėti savo tėvynę".

„Be to, vakarietiškos vertybės ir vakarietiški formatai pasensta", – rašoma pranešime. Dabar „V. Putino virėjas" eterio laiką galės išnaudoti savo naudai. O žinant jo politines ambicijas, gali būti, kad jis Rusijos politikoje gali pretenduoti į vieną iš pagrindinių vaidmenų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(29)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()