„Bėga taip, kad viršija greitį“: nufilmavo, kaip „Wagner“ būriai šturmuoja Soledarą ir gavę į skudurus bėga kiek kojos neša (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos parodė, kaip Putino kariuomenė šturmavo Soledarą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-13 „Bėga taip, kad viršija greitį“: nufilmavo, kaip „Wagner“ būriai šturmuoja Soledarą ir gavę į skudurus bėga kiek kojos neša (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad sunaikintų Rusijos Federacijos okupantus ir atremtų jų atakas Soledaro srityje. Įsibrovėliai siunčiami į puolimą bangomis, tačiau jie susiduria su Ukrainos gynėjais. Miesto pakraščiuose knibždėte knibžda įsibrovėlių.

Ukrainos kariai parodė, kaip rusai bando pulti Soledarą. Dėl filmuotos medžiagos iš oro aišku, kad įsibrovėliai į šturmą siunčia iki 30 žmonių grupes.

Bijodami Ukrainos kariuomenės ugnies, užpuolikai periodiškai apsimeta esą nužudyti. Tačiau „gudrybę“ nesunku atskleisti pasitelkus žvalgybą iš oro.

 

Beje, okupantai puikiai bėgioja. Šį įgūdį jie ne kartą demonstravo grįždami į savo pozicijas po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos atrėmė jų puolimą.

 

„Bėkite, padarai, bėkite“, – komentavo karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(2)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: