Žurnalistas tiesiog apstulbo! Generolas atskleidė, ką Ukrainoje padarė IRIS-T (Video)  ()

Žurnalistas kalbėjosi su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadu generolu leitenantu Nikolajumi Oleščiuku. IRIS-T sistemos buvo paleista 51 raketa. Jos visos pataikė į taikinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos priešlėktuvinių raketų sistemą IRIS-T iš Vokietijos gavo dar praėjusių metų spalį. Tačiau pirmieji paleidimo priemonės kadrai buvo paviešinti tik vasario 22 d. Pranešimą apie interviu su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių oro pajėgų vadu generolu leitenantu Nikolajumi Oleščiuku, kuriame galima pamatyti priešlėktuvinę sistemą, televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Komarovas paskelbė savo socialiniuose tinkluose.

„Draugai, aš ir toliau supažindinsiu jus su dokumentinio projekto „Rik“ herojais. Žmonės, kurie kasdien kuria mūsų istoriją ir priartina mūsų pergalę“, – rašė žurnalistas.

 

Jis generolą leitenantą pristatė kaip „žmogų, kuris saugo mūsų dangų ir gelbsti mus nuo priešo raketų“.

Paskelbtame interviu fragmente Oleščukas ypač kalba apie IRIS-T efektyvumą. Taigi, anot jo, per sistemos veikimo laikotarpį Ukrainoje iš įrenginio buvo paleista 51 raketa. Jos visos pataikė į taikinį, sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(0)
(127)

Komentarai ()