„Z-kanalams“ šokas, skelbia apie naują ir neregėtą Ukrainos ginklą: „Bombarduoja Mariupolį, čia tuoj bus visiška mišrainė“ (Video)  ()

Rusijos propagandistas pripažino, kad, sprendžiant iš sprogimų nuotolio ir tikslumo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos naujais ginklais atakavo Rusijos kariuomenę Mariupolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pusė patvirtina galingų sprogimų seriją Rusijos kariniuose objektuose okupuotame Mariupolyje. Rusijos karo propagandistas Ivanas Utenkovas praneša, kad praėjusią naktį Mariupolyje buvo „labai neramu“.

Savo „Telegram“ kanale jis pareiškė, kad buvo tikras, kad tariamai Ukraina nekovos dėl okupuoto Mariupolio, tačiau išvakarėse Ukrainos kariuomenės daliniai surengė eilę tikslių smūgių. Be to, sprendžiant iš sprogimų nuotolio ir tikslumo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos kariuomenę nauju ginklu.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Labas rytas visiems, buvo smagi naktis. Vakar buvo Mariupolyje, naktį grįžo į Donecką. Kalbant apie Mariupolį, aš, atvirai pasakius, esu šokiruotas, kad ten bombardavo. Mes jį taip kruopščiai apsaugojome, taip sandariai, tiek pinigų ten supylėme, kad man atrodė, kad tai buvo kažkoks savotiškas susitarimas, ir miesto nebombarduos. Bet ne, vakar pradėjo bombarduoti - bombarduoti tiksliai ir su kažkuo nauju. Artimiausiomis dienomis, šiandien - rytoj - poryt, čia žadama visiška mišrainė“, – sakė rusų propagandistas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(3)
(221)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: