[ŽT] „Bijome parodyti šį vaizdo įrašą“. Įvyko susišaudymas su kadyroviečiais - kas vyko paskui, pašiurpino net visko mačiusius žurnalistus (Video)  ()

Čečėnijoje įvyko susišaudymas, kuriame dalyvavo ir „kadyroviečiai“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-29 [ŽT] „Bijome parodyti šį vaizdo įrašą“. Įvyko susišaudymas su kadyroviečiais - kas vyko paskui, pašiurpino net visko mačiusius žurnalistus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 28 d. vakarą Čečėnijos „Telegram“ kanalai pranešė, kad nežinomi asmenys tariamai užpuolė regioninį vidaus reikalų departamentą Gudermeso mieste. Apie tai rašo „24 kanalas“.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad iš Grozno į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųsta didelė „kadyroviečių“ kolona, ​​užtvėrusi visus kelius.

Per susirėmimą „kadyroviečiai“ nušovė du vyrus, tariamai įvykdžiusius išpuolį. Tačiau tuo viskas nesibaigė. Pagal „geriausias tradicijas“ Kadyrovo pakalikai kažkodėl numovė kelnes nuo lavonų ir tai filmavo.

 

Pašiurpę 24 kanalo žurnalistai skelbia, kad jie neprideda šio smurtinio vaizdo įrašo dėl etinių priežasčių, nes tai yra jautrus turinys. Paliko jį nuorodoje, norėdami išsaugoti šią vaizdo medžiagą kaip dar vieną kadyroviečių nusikaltimų įrodymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(13)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: