[ŽT] Baltarusijoje kažkas nutiks: Lukašenka ruošia „ryškų, aštrų ir esminį“ pranešimą  (1)

„Iškilmingoje atmosferoje“ Respublikos rūmuose Lukašenka kreipsis į baltarusius ir Baltarusijos parlamentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 31 d. Aleksandras Lukašenka kreipsis į baltarusius ir Baltarusijos parlamentą.

A. Lukašenkos administracijos vadovas Igoris Sergejenko teigia, kad renginys bus reikšmingas, esminis, o pati žinutė bus „ryški, įdomi, aštri ir aktuali“, informuoja „BelTA“.

Sergejenko taip pat paskelbė, kad savo kalboje Lukašenka nustatys „artimiausią Baltarusijos plėtros strategiją dinamiškai besikeičiančioje geopolitinėje situacijoje“: „Norėčiau pažymėti, kad prezidentas ir toliau dirba su šia informacija. Situacija dinamiškai keičiasi, beveik kasdien, šį dokumentą reikia atnaujinti“.

Sergejenko teigimu, renginys vyks „iškilmingoje atmosferoje“ Respublikos rūmuose. Planuojama, kad jame dalyvaus daugiau nei 2,5 tūkst. žmonių, daugiausia valstybės tarnautojų ir pareigūnų.

 

„Suprantame, kad kreipimasis pirmiausia skirtas Baltarusijos žmonėms, bet, žinoma, ir daug platesnei auditorijai. Tai dar viena galimybė valstybės vadovui perteikti mūsų šalies valstybinę poziciją tų šalių žmonėms, su kuriomis komunikacija, dėl tam tikrų aplinkybių ir tarptautinės padėties pablogėjimo, šiek tiek prarasta“, - sakė Sergejenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(25)
(-22)

Komentarai (1)