„Žvėrys! Mus laiko kvailiais!“ Kremlius tiesiog įsiuto dėl taikdarių įvedimo į Ukrainą  ()

Pasak Rusijos politiko, NATO taikos palaikymo kontingentas atvyks „tankais ir su kulkosvaidžiais“, todėl taps „teisėtu Rusijos ginkluotųjų pajėgų taikiniu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-01 „Žvėrys! Mus laiko kvailiais!“ Kremlius tiesiog įsiuto dėl taikdarių įvedimo į Ukrainą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas, dabartinis Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad Europa svarsto NATO taikos palaikymo misiją Ukrainoje. Medvedevas teigia, kad taikdariai taps „teisėtu Rusijos Federacijos taikiniu“.

Anot jo, NATO ir toliau „kimš Kyjivo režimą“ ginklais, tankais, karine technika, „samdiniais“ ir siunčia jų instruktorius „į žmogžudystes“.

„NATO nariai nėra tik įžūlūs padarai, iškrypę savo kvailumu ir arogancija. Jie visus kitus laiko paskutiniais... kvailiais. Ir, ciniškai šypsodamiesi, siūlo savo „taikos palaikymo paslaugas“, - rašė Medvedevas.

Rusijos politikas mano, kad Vakarai Ukrainoje ketina įtvirtinti sau naudingą taiką iš jėgos pozicijų ir įvesti taikos palaikymo kontingentą „su kulkosvaidžiais ir tankais“.

„Kaip tai baigiasi, rodo JAV ir jų sąjungininkų įvairiuose pasaulio regionuose vykdytų operacijų istorija. Korėjos, Vietnamo, Jugoslavijos, Irako, Afganistano ir daugelio Afrikos šalių tragedijos“, – sakė Medvedevas.

Buvęs Rusijos prezidentas mano, kad tokiu būdu NATO ketina stoti į karą ir „nuvesti situaciją iki taško, iš kurio nebegalima grįžti“ - Medvedevas kaltina Vakarus bandant pradėti Trečiąjį pasaulinį karą.

 

„Taip pat akivaizdu, kad tokie „taikdariai“ yra tiesioginiai mūsų priešai... Jie bus teisėtas mūsų ginkluotųjų pajėgų taikinys, jei be Rusijos sutikimo bus dislokuoti fronto linijoje su ginklais rankose ir tiesiogiai mums grasins“, – perspėjo Medvedevas.

Reikia priminti, kad Medvedevas yra Rusijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas, bet šios pareigos buvo sukurtos specialiai jam ir neturi jokių praktinių funkcijų.

(4)
(32)
(-28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: