[ŽT] To dar nebuvo! Skabejeva užčiaupė ekspertą apie „Leopard“: „Neduok Dieve kalbėti šia tema“ (Video)  ()

Skabejeva jau pripažįsta akivaizdžius faktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Olga Skabejeva jau negali pakęsti savo „ekspertų“ nesąmonių, deklaruojančių Rusijos armijos galią, kuri esą gali sunaikinti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms perduotus tankus „Leopard“.

Filmuotą laidos medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Vienas iš propagandos studijos svečių patikino susirinkusius, kad senieji T-64 ir „Leopard-2“ A6 yra vienodai pažeidžiami „Kornet“ kompleksų.

„Šio nuostabaus „Leopard“ šoniniai šarvai, pažiūrėkit, net neturi šoninės dinaminės apsaugos, ramiai prasiskverbia net T-62M su savo 115 mm patranka“, – dėsto svečias.

Tačiau Skabejeva jį pertraukė, sakydama, kad prieš Ukrainą kovojantys įsibrovėliai „baisiai pyksta“, kai propaganda kalba apie jų galią, vadindama priešą „nesąmone“.

„Po Charkivo srities... Neduok Dieve kalbėti apie tai, kad ukrainiečiams nieko nesigaus. Bet reikia ne tikėtis, o ruoštis. Jie nesustos“, – pripažino Skabejeva.

 

Kai Skabejeva jau pripažįsta akivaizdžius faktus, RF Gynybos ministerijos „Zvezda“ žiniasklaida rimtai rašo, kad 2000 mobilizuotų žmonių gali sunaikinti „Leopard“ kastuvais. Tai greičiausiai reiškia, kad „mobikams“ nebus tiekiami sviediniai, o bus įsakyta savarankiškai įsigyti kastuvų karui su „NATO“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: