„Ukrainos kontrpuolimas yra blogiausias dalykas, koks tik gali būti“ – atrodo, Lukašenką ištiko panika (Video)  ()

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas yra blogiausias dalykas, koks tik gali būti“, – Lukašenka ragina nutraukti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos diktatorius Lukašenka jau sugalvojo paaiškinimą, kodėl Baltarusija nori priimti Rusijos branduolinius ginklus.

Aleksandras Lukašenka pradėjo panikuoti dėl Rusijos kariuomenės nesėkmių fronte ir išreiškė viešą kreipimąsi.

Putino parankinis penktadienį, kovo 31 d., pasiūlė nutraukti karo veiksmus Ukrainos teritorijoje, paskelbti paliaubas be teisės perkelti įrangą ir perduoti ginklus iš abiejų pusių. Matyt, jis pamiršo pagrindinę sąlygą, kad Ukraina baigtų karą – rusų karių išvedimą iš visų anksčiau okupuotų Ukrainos teritorijų iki Ukrainos sienų, nustatytų 1991 m.

Anot Lukašenkos, Ukrainoje nebėra „nacionalistų“, abiejų pusių žmonės nesupranta, už ką kovoja, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas yra „blogiausia, kas tik gali būti“, nes Rusijos Federacija turi „branduolį ginklą“.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašų fragmentus iš naujausios vieno iš nedaugelio likusių Putino draugų „kalbos“.

 

Be to, Baltarusijos diktatorius sugalvojo paaiškinimą dėl noro savo teritorijoje dislokuoti Rusijos branduolinius ginklus. Jis įsitikinęs, kad Vakarai neva ruošiasi įsiveržti į Baltarusijos teritoriją, kad ją sunaikintų. „Branduolinė“ šalis ketina užtikrinti savo saugumą, sako Kremliaus marionetė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(35)
(-33)

Komentarai ()