„Prasilauš iki pat Belgorodo“. „DLR“ vadas panikoje, kas artėja Ukrainoje  ()

Okupuotų Ukrainos teritorijų administracijos ragina Maskvą skubiai stiprinti gynybos linijas iki pat Belgorodo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 31 dieną teroristų „DLR“ lauko vadas, kolaborantas Aleksandras Chodakovskis paskelbė ilgą įrašą apie artėjantį Ukrainos kontrpuolimą, kuriame išdavė savo baimę. Jis ragina Maskvą skubiai sustiprinti frontą, kuris, jo nuomone, netrukus subyrės iki pat Rusijos Belgorodo. Ukrainos išdavikas Chodakovskis leido suprasti, kad ukrainiečių proveržis Donbase okupantams bus lemtingas.

„Donecko, Luhansko ir kitų stepių platybėse... prasilauš priešas mūsų gynybą ir kelias laisvas iki miestų. Turime suprasti, kad yra grėsmė ir Luhanskui, ir Doneckui, ir Belgorodui... Turime suprasti ir būti pasiruošę“, – rašė Chodakovskis.

Jo nuomone, Donbase Ukrainos gynybos pajėgos gali priversti Rusiją žengti „geros valios žingsnį“, kaip 2022 metų rudenį ji padarė Chersone, iš kurio buvo žiauriai išvaryta.

Chodakovskis pripažįsta, kad nebereikia galvoti apie Rusijos karių pažangą Ukrainoje, taip pat ir dėl sviedinių trūkumo. Pagrindinis Rusijos uždavinys dabar, jo žodžiais, yra išlaikyti tas teritorijas, kurias pavyko atimti iš Ukrainos per pastaruosius 9 metus. Ir tai nebus lengva. Išdavikas reikalauja, kad fronto linija būtų skubiai įtvirtinta, kad ukrainiečiai pro ją neprasiveržtų.

 

„Neužtenka sviedinių? Gerai, o kaip betonas, rąstai, spygliuota viela, metalas ežiams? Niekas nepanaikina mūsų teisės mąstyti apie puolimą, bet gyvenimas mums jau parodė, kad dominuoja ne mūsų troškimai, o sprendimai“ – rašė Chodakovskis.

(47)
(2)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: