„Man tai akivaizdu“. Pulkininkas paslaptingai pranešė, kas šią vasarą įvyks Kryme  ()

Ukrainos kariuomenės pulkininkas Vladislavas Selezniovas suintrigavo pareiškimu apie artėjančią „karštą vasarą“ Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariškis išsakė savo prognozę dėl Krymo 2023 m. vasarą, sakydamas, kad atostogų sezonas ten bus „ypatingas ir įsimintinas“. Vladislavas Selezniovas tiesiogiai pasakė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija aneksuotam pusiasaliui išvaduoti greičiausiai prasidės šiltuoju metų laiku. Todėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas siūlo rusams pakeisti vasaros planus, pirmenybę teikiant kitoms turistinėms kryptims.

Vladislavo Selezniovo interviu 24 kanalui galite peržiūrėti „YouTube“.

Į subtilią televizijos laidos vedėjo užuominą, kad Krymas ruošiasi turizmo sezonui, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas atsakė: „Kai daugelis vietinių gyventojų tikisi turizmo sezono pakilimo, aš jiems pasakyčiau, kad jie turėtų ruoštis pragariškam turizmo sezonui, nes karšta bus ne tik vasarą, bet ir pavasarį, kai, manau, Kryme viskas prasidės“.

 

Vladislavas Selezniovas pateikė argumentą, kad laikas ruoštis deokupacijai: „Man tai akivaizdu, nes Ukrainos kariuomenė yra pasirengusi, priemonės stiprinti Ukrainos kariuomenės kovinius pajėgumus, kurie dabar yra visų šių procesų viršūnėje, priimtos, taigi tampa aišku, kad visos šios priemonės yra skirtos pagrindiniam uždaviniui įgyvendinti – išlaisvinti visą mūsų Ukrainos teritoriją 1991 m. ribose, įskaitant Krymą ir Sevastopolį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: