[ŽT] „Rusai pikti“. Skelbiama, ką į Bachmutą atsiuntė generolai  ()

Situacija Bachmute tebėra įtempta, o Ukrainos gynėjai priešo veržimąsi stabdo itin sunkiomis sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Ukrainos gynybos ministerijos, Rusijos Federacijos vadovybė į kovas Bachmute, be „vagneriečių“, įtraukia ir RF ginkluotųjų pajėgų desantininkų dalinius - rusai pikti, sprendimus priima labiau emociškai nei taktiškai.

Situacija Bachmute tebėra įtempta, o Ukrainos gynėjai priešo veržimąsi stabdo itin sunkiomis sąlygomis. Tai pranešė Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar.

„Priešas įtraukia ne tik „vagneriečius“, bet ir profesionalius desantininkų dalinius. Nepagrįstai dideli priešo personalo nuostoliai nesiliauja. Sprendimai priimami emociškai. Mūsų gynėjai turi sustabdyti priešo veržimąsi sunkiomis sąlygomis. Tačiau kiekvienas mūsų karinis sprendimas ir kiekvienas žingsnis yra pasverti“, – sakė ji.

 

Jos teigimu, gynybos pajėgų daliniai Bachmute reaguoja į esamą situaciją kompetentingai, atsižvelgiant į visas aplinkybes, užduotis ir karinio tikslingumo principą.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos išmušė RF ginkluotąsias pajėgas iš kelių pozicijų Donecko srityje. Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos ir toliau patiria didelius personalo ir įrangos nuostolius, tačiau nepaisant to tęsia puolimo operacijas Avdijivkos, Karlivkos ir Marjinkos srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(1)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: