[ŽT] „Ar žinote, kiek vaikų turėčiau nuo Putino?“ Internetą drebina Lukašenkos parodija (Video)  ()

Baltarusijos prezidento pranešimas įkvėpė ukrainiečių komiką - sukūrė linksmą parodiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 [ŽT] „Ar žinote, kiek vaikų turėčiau nuo Putino?“ Internetą drebina Lukašenkos parodija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 31 dieną apsišaukėlis Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka kreipėsi į Baltarusijos žmones ir Baltarusijos Respublikos Nacionalinę Asamblėją, tai įkvėpė ukrainiečių komiką, studijos „Kvartal 95“ aktorių Jurij Velikij, kuris šia tema sukūrė linksmą parodiją. Menininkas meistriškai perteikė odiozinio politiko kalbos manierą, išryškindamas pasirinktus „perliukus“ iš jo trijų valandų trukmės monologo.

Humoristas parodija pasidalijo savo „YouTube“ kanale.

„Daugelis sako, kad Lukašenka sukūrė konstituciją sau. Tai visiška nesąmonė! Ką reiškia, kad jis ją padarė sau? Taip, aš kartais tai darau po savim, ypač, kai Putinas paskambina ir prašo prisijungti prie specialiosios operacijos, bet tas mano „po savim“ visai neprimena konstitucijos... kad ir kaip labai stengiuosi“, – paskelbė „prezidentas“.

Velikij kiek įmanoma atvėrė Lukašenkos ryšių su Vladimiru Putinu temą. Jis parodė, kaip Kremliaus lyderio pakalikas bando įrodyti savo „nepriklausomybę“ nuo Rusijos diktatoriaus. Šie bandymai, kaip ir gyvenime, atrodo itin juokingai.

 

„Beje, kažkas pasakys, kad visų gerbiamas Vladimiras Vladimirovičius laiko mane čia (kumštyje - red.). O jei aš pasakysiu, kad laikau jį už kumščio?! Net ne už kumščio, o laikau kiekvieną jo pirštą! Kad jis nepanaudotų šio piršto Vakaruose ar, kas dar blogiau, JAV“, – sakė „ūsuotasis tarakonas“.

Atskirai „Lukašenka“ norėjo kreiptis į Rusijos specialiųjų tarnybų atstovus, taip pat į Baltarusijos dvasininkus, bet tada prisiminė, kad tai „tie patys žmonės“.

 

Apsišaukėlis prezidentas savo žinutėje iškėlė ir LGBT temą. Originale Baltarusijos diktatorius sakė, kad „atleidžia lesbietėms merginoms“, tačiau gėjus pavadino „iškrypėliais“ ir „paskutine bjaurastim“.

Velikij savo parodijoje šia tema Lukašenkai sugalvojo dar vieną tezę: „Pasakysiu taip: visuomenėje neturi būti netradicinių santykių propagandos. Kodėl? Atsakymas paprastas – vyrai juk nepagimdys. Jei gimdytų, tai ar žinote, kiek vaikų turėčiau nuo Vladimiro Vladimirovičiaus?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()