Ždanovas atskleidė gudrų Putino planą: „pamenate T-34? Jam mirtinai reikia laiko“  ()

Greičiausiai Rusijos Federacija neturi modernių ginklų karui Ukrainoje. Tokią išvadą galima padaryti iš to, kad rusai reguliariai išveža iš karinių sandėlių senus tankus ir ginklus. Šį kartą Olegas Ždanovas paskelbė apie dar vieną bandymą „atgaivinti retenybes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomią Olego Ždanovo informaciją apie Putino planus rasite vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas pasidalijo su ukrainiečiais jam žinoma informacija: „Daugiau tokių naujienų. Tai tik pasaka. „Uralvagonzavod“ paskelbė apie 50 Antrojo pasaulinio karo tankų T-34 modernizavimą. Jie atnaujins juos į 2023 m. T-34 modelį“.

Karo ekspertas pridūrė: „Kokia bus modernizacija? Ten bus sumontuotas modernizuotas variklis, termovizorius (naktinis taikiklis), o gal ne taikiklis, o optika, kaip čia parašyta, automatinis sviedinių kroviklis (sunku pasakyti, ar užtenka ten vietos pačiame tanke, taip pat yra 4 žmonių įgula)“.

Tada Olegas Ždanovas išsakė pagrindinę mintį, siūlydamas, kodėl Putinui iš tikrųjų reikia paliaubų ir kaip tai susiję su pareiškimu dėl branduolinio ginklo dislokavimo Baltarusijoje:

 

„Žinoma, Putinui reikia paliaubų. Žinoma, „Uralvagonzavod“ reikia duoti laiko padaryti šiuos 50 vnt. T-34 2023 modelio tankus. Būtina, kad Permės mašinų gamintojai apvažiuotų savo dirbtuves, atliktų kapitalinį T-12 remontą ir išsiųstų juos į frontą. Jiems reikia laiko, o to labai trūksta kare, todėl Putinas prašo Lukašenkos, eik, paskelbk paliaubas, jei ką, sakyk, kad turime branduolinių raketų: mojuosime, išgąsdinsime visą pasaulį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(58)
(10)
(48)

Komentarai ()