[ŽT] „Karas jau pas mus“. Kikbokso pasaulio čempioną apėmė panika, kreipėsi į rusus  ()

Kikbokso pasaulio čempionas išreiškė susirūpinimą, kad šalyje prasidėjo „vidiniai konfliktai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į kovą prieš Ukrainą išvykęs mišrių kovos menų (MMA) kovotojas Vladimiras Minejevas pasibaisėjo vadinamojo karininko Vladleno Tatarskio (tikrasis vardas Maksimas Fominas) likvidavimu. Kikbokso pasaulio čempionas išreiškė susirūpinimą, kad šalyje agresorėje prasidėjo „vidiniai konfliktai“ ir Z-patriotai susitelkė į juos, o ne į kovą su Vakarais.

Minejevas apie tai pareiškė „Instagram“ tinkle. Kovotojas, kurio jaunesnysis brolis Piotras Minejevas buvo likviduotas Ukrainoje, ragino rusus suprasti, kad „miestuose jau vyksta karas“, taip pat „daryti viską, kad laimėtų“.

Po vakarykščio teroro akto Sankt Peterburge, kai žuvo Vladlenas Tatarskis ir buvo sužeista apie 40 žmonių, įspūdžiai labai prieštaringi. Faktas yra tas, kad mūsų šalyje dalis gyventojų tiesiog nesupranta, kas vyksta. Vakarų karas prieš mus įsibėgėjo ir yra jau čia. Karas jau vyksta mūsų miestuose – ir ne tik miestuose. Šis karas jau seniai vyksta ne tik ginklais, bet pirmiausia žmonių galvose. Privalome daryti viską, kad laimėtume ir atkurtume tvarką šalyje, o ne bėgtume nuo didelės problemos samprotaudami apie vidinius konfliktus ir prieštaravimus“, – sakė Minejevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(36)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()