„Situacija blogesnė, nei pas Prigožiną“. Kur dingo Kadyrovas? (video)  ()

Savavališkai Čečėnijos lyderiu pasiskelbęs Ramzanas Kadyrovas beveik dingo iš Rusijos informacinės erdvės ir nematomas šalia diktatoriaus Vladimiro Putino. Čečėnijos teroristui buvo parodyta jo vieta, todėl jis nedrįsta palikti Ičkerijos teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę per „24 kanalą“ išsakė buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos agentas Sergejus Žirnovas. Anot jo, R. Kadyrovas atsidūrė dar prastesnėje padėtyje nei „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas.

„R. Kadyrovo padėtis dar blogesnė nei J. Prigožino. J. Prigožinas yra etninis rusas. Fašistinėje valstybėje jis, etninis rusas, turi federalinio politiko potencialą. R. Kadyrovas tokio potencialo neturi“, – sakė jis.

S. Žirnovas pažymėjo, kad R. Kadyrovas dabar yra Čečėnijoje ir bando suvaldyti situaciją. Čečėnijos teroristui buvo priminta, kad jis turi savo užduotį, bet negali pretenduoti į didelį vaidmenį.

Jis grįžo į jam paskirtas pareigas - vietinio chano, kuris kontroliuoja teritoriją. V. Putinas sudarė susitarimą su R. Kadyrovu: „Aš tau duodu pinigų, nežiūriu į tavo organizuojamus neteisėtus veiksmus, bet man šioje teritorijoje reikia vidinės ramybės. Iš Čečėnijos neturėčiau gauti jokių žinių, išskyrus gimtadienio sveikinimus“, – mano buvęs agentas.

 

Jis atkreipė dėmesį į pastebimas R. Kadyrovo sveikatos problemas.

„Gali būti, kad pats R. Kadyrovas buvo apsinuodijęs. O jei jo nenunuodijo, tai jis pats džiaugiasi nuodydamasis. Sakė, kad vartoja narkotikus ar kokius nors vaistus“, – sakė Sergejus Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()