„Dabar pasakysiu labai nemalonų dalyką“. Garsus išdavikas skelbia, kas tuoj nutiks  ()

Kolaborantas Olegas Carevas po metus trukusio karo prieš Ukrainą pradėjo įtarti, kad agresija vyksta ne pagal planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rados deputatas kolaborantas Olegas Carevas prieš Ukrainos kontrpuolimą paskelbė nerimą keliantį įrašą. Jis paragino Kremlių ir rusus ruoštis blogiausiam. Pranešimą O. Carevas paskelbė savo „Telegram“, pranešė „Dialog.UA“.

Išdavikas kritikavo Kremlių už tai, kad rengiantis „blitzkrygui“ Ukrainoje jis nepateikė atsarginio plano nesėkmės atveju, kas ir įvyko.

„Kai buvo planuojama „specialioji operacija“, buvo vienas planas – Kijevo užėmimas. Jokio kito nebuvo... Matyt, nebuvo jokio atsarginio „Specialiosios karinės operacijos“ plano“, - rašė kaloborantas.

Jis ragina Rusijos valdžią skubiai priimti sprendimus, nes artėja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas, o Rusijos kariuomenė gali nesugebėti išlaikyti fronto, atsižvelgiant į Vakarų ginklų tiekimo ukrainiečiams mastą. Išdavikas prognozuoja, kad Rusija praras sausumos koridoriaus į Krymą kontrolę ir dar labiau padidins pralaimėjimo grėsmę pusiasalyje.

 

„Vakarai neišleidžia pinigų veltui: jie neturi įpročio išmesti pinigų. Dabar pasakysiu nemalonų dalyką: turi būti planas, ką daryti neigiamo scenarijaus atveju“, - rašė Carevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(5)
(118)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: