[ŽT] „Liūto“ batalionas skelbia galingą žinią, ką padarė vienintelė moteris iš Kyjivo (Video)  ()

Iki 2022 metų vasario 24 dienos Julija dirbo modeliu ir svajojo apie karjerą užsienyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vidaus reikalų ministerija paskelbė vaizdo įrašą apie vienintelę moterį iš Kyjivo ir regiono, kuri yra „Liūto“ batalione, kuris yra „Puolimo gvardijos“ dalis. Iki 2022 metų vasario 24 dienos Julija dirbo modeliu ir svajojo apie karjerą užsienyje. Vaizdo įrašą nufilmavo „Laisvės radijo“ žurnalistai.

Julija pasakojo, kad buvę kolegos dabar dirba Europoje. „Aš juos stebiu. Pati padariau išvadą, kad šiuo metu noriu čia būti“, - sako mergina.

Per metus Julija įgijo taktinės medicinos įgūdžių ir tapo instruktore. Dabar ji ruošiasi tarnauti šturmo brigadoje. Atrankoje ji buvo vienintelė moteris iš Kyjivo ir regiono, pranešė Vidaus reikalų ministerija. Dabar ji treniruojasi lygiai su vyrais.

 

Julija sako, kad žinojo, kur eina ir kad niekas jos nepasigailės. Todėl tai dar labiau paskatino ją patekti į „Puolimo gvardiją“. Jos vyras taip pat tarnauja policijos pajėgose ir nuo pat plataus masto invazijos pradžios vykdo kovines misijas šalies rytuose.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(6)
(157)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: