[ŽT] „Kr@#@%$ tu“. Prigožinas skelbia naują pavojų Rusijai, žada pasiųsti „Wagner“ smogikus  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas vėl skundžiasi, kad Kremliaus režimas priešinasi jo samdinių veiksmams ir planams „ginti“ Afriką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas nusprendė nukreipti rusų dėmesį nuo „karštojo taško“ Donbase, kurį jo kovotojai šturmuoja daugiau nei šešis mėnesius. „Putino šefas“ pradėjo kalbėti apie „vagneriečių“ buvimą Afrikoje ir staiga paskelbė, kad kažkoks „antirusiškas lobistas“ Rusijos Federacijoje bando apriboti plėtros Afrikos žemyne ​​galimybę. Jis pats esą bando plėtoti savo PMC „darbą“ Afrikoje, tačiau visų lygių pareigūnai Rusijos Federacijoje tam priešinasi.

„Mes susiduriame su didžiuliais sunkumais bendraudami su Užsienio reikalų ministerija, Gynybos ministerija ir kitais departamentais. Amerikiečiai, prancūzai ir kiti Afrikos žemyno žaidėjai elgiasi daug kartų, dešimtis, šimtus kartų aktyviau nei mes elgiamės“, - skundėsi Prigožinas.

 

Amžinas „Putino šefo“ priešininkas teroristas Igoris Girkinas išjuokė jo tolesnius planus: „Kr@#@%$, tu bent Bachmutą paimk iki balandžio pabaigos ir tik tada svajok apie pelningą Afriką“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: