„Tai labai kvaila klaida“. Nutekinti JAV dokumentai atsisuko prieš pačią Rusiją  ()

Internete pasklido informacija apie tariamą „informacijos nutekinimą“ apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką. Tai – beprasmė Rusijos provokacija, kuri tik sužaidė prieš juos pačius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-09 „Tai labai kvaila klaida“. Nutekinti JAV dokumentai atsisuko prieš pačią Rusiją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę „24 kanalo“ eteryje išsakė karo ekspertas Sergejus Grabskis. Pasak jo, vyksta hibridinis karas, todėl tokių rusų bandymų bus dar daug.

„Neturėtume stebėtis, nes vyksta hibridinis karas. Turime būti pasirengę, kad priešas ir toliau naudos tokias provokacijas. Tačiau šiam karui užsitęsus, tokių provokacijų veiksmingumas tampa vis mažesnis“, - sakė jis.

Grabskis sakė, kad tokios rusų provokacijos tik sužaidė prieš juos pačius. 

Čia matome kvailą Rusijos provokaciją, kuri sužaidė prieš juos. Kodėl Rusijos pusėje? Todėl, kad jie patys save išdavė skaičiais, kuriuos ten pateikė dėl nuostolių“, - paaiškino karinis ekspertas.

 

Jis pabrėžė, kad JAV ne kartą pranešė apie Rusijos nuostolių skaičių, todėl okupantams derėjo bent jau išstudijuoti informaciją iš atvirų šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(7)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: