Rusai eina iš proto: Girkinas skelbia kur smogti, kad būtų kuo labiau pakenkta Rusijos kariuomenei (Video)  ()

Ukrainos tinklaraštininkas Oleksijus Gončarenka išjuokė nusikaltėlio Girkino bandymus nuspėti Ukrainos generalinio štabo veiksmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksijus Gončarenko emocingai kalbėjo apie jaudulį, apėmusį žinomus Rusijos propagandistus laukiant Ukrainos kontrpuolimo. Jis „pacitavo“ Girkiną, kuris išsamiai kalbėjo apie tai, kur ir kaip gali vykti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Oleksijaus Gončarenkos analitinį vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos parlamento narys juokavo, kad Rusijos propagandistai panikuoja dėl būsimo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo: „Ne išimtis ir Girkinas, paskelbęs savo prognozę. Jis sako, kad jie atakuos nuo Vuhledaro iki Dniepro, kad nutrauktų strateginius ryšius su Krymu, kad izoliuotų grupuotę į vakarus nuo Mariupolio. Įdomiai kalba, pasiklausykite jo“.

Oleksijus Gončarenka parodė vaizdo įrašo ištrauką, kurioje Igoris Girkinas išsako Ukrainos kariuomenės kontratakos planą, tarsi „siūlydamas“ ukrainiečių karinei vadovybei, kur smogti, kad būtų padaryta kuo didesnė žala Rusijos kariuomenei: „Manau, kad priešas smogs labai dideliame ir labai plačiame plote nuo Vuhledaro iki Dniepro. Taip jis, viena vertus, gali pasiekti strateginės sėkmės, kita vertus, jis gali efektyviausiai panaudoti gautą vakarietišką šarvuotąją techniką. Būtent ten fronto proveržis vienoje vietoje gali lemti gilų prasiskverbimą ir nutraukti strategiškai svarbias sausumos komunikacijas su Krymu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(2)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: