„Lavonai guli keliais sluoksniais“. Bachmute tęsiasi sunkios kovos  (1)

Pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininko, okupantai eina į „mėsos atakas“ per savo pačių karių lavonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai interviu NV papasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 67-osios atskirosios mechanizuotosios brigados „Da Vinčio vilkai“ bataliono leitenantas Oleksandras Jabčanka.

„Tokį kovų intensyvumą, koks buvo šį mėnesį, galiu prisiminti tik praėjusią vasarą. Vadinasi, jie čia viską ištaškė. Jie puola mūsų pozicijas praktiškai viskuo: artilerija, tankais, SPG. Nuolatinės atakos. Jie stengiasi išstumti mus iš pozicijų. Kol kas, jau mėnuo, jiems, švelniai tariant, nelabai sekasi. Atvirai ir tiesiogine prasme jie tiesiog dengia mūsų žemę savo kūnais. Yra vietų, kur jų lavonai guli keliais sluoksniais. Neperdedu“, - pažymėjo karininkas.

Pasak jo, kai kuriose vietovėse rusai bando šturmuoti per savo likviduotų bendražygių kūnus.

 

„Šios vadinamosios „mėsos bangos“ yra tiesa, tai vyksta ir aš tai matau... Ką aš noriu pasakyti? Mes irgi turime nuostolių, deja, eilė nemažėja. Ir mes vis dar turime išlaikyti tą gynybos liniją. Bet mūsų nuostoliai nepalyginami su jų nuostoliais. Jie daug kartų didesni“, - pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: