[ŽT] „Tai debilumo viršūnė... NEĮMANOMA NEGAUTI ŠAUKIMO!“. Šokiruoti net Z-patriotai, kas ką tik įvyko Rusijoje  ()

Rusijos Federacijos Valstybės Dūma priėmė Karo prievolės ir karo tarnybos įstatymo pataisas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, balandžio 11 d., Rusijos Federacijos Valstybės Dūma labai greitai ir be ilgų diskusijų, priėmė Karo prievolės ir karo tarnybos įstatymo pataisas. Geležinė uždanga nusileidžia galutinai.

Priimtos pataisos reiškia, kad rusai šaukimus gaus ne tik popieriniu, bet ir elektroniniu formatu per Valstybės tarnybų šaltinį. O tie rusai, kurie ignoruos gautus dokumentus, negalės išvykti iš šalies.

Pataisų ypatybes savo „Twitter“ paskyroje labai emocingai pakomentavo Rusijos žurnalistas Ilja Šepelinas.

Elektroninių šaukimų įstatymas yra debilumo viršūnė. NEGAUTI ŠAUKIMO BUS NEĮMANOMA! Teismo šaukimas bus laikomas gautu, kai jis bus išsiųstas! Šaukimai bus siunčiami tiek elektroniniu būdu, tiek laiškais (bus siunčiami visur: į registracijos vietą, faktinę gyvenamąją vietą, darbo vietą). Jei kas nors gaus šaukimą už jus, šaukimas bus laikomas gautu... Jei šaukimas išsiųstas elektroniniu būdu, automatiškai užskaitoma, kad jį gavo į karinę tarnybą pašauktas asmuo. Kai tik teismo šaukimas laikomas gautu, yra draudžiama išvykti iš šalies. Po 20 dienų neatvykus į karinį komisariatą įsigalioja draudimas vairuoti automobilį, imti paskolas, registruoti nekilnojamą turtą, dirbti pagal individualią veiklą ar turėti savo verslą. Visi šie draudimai galioja šauktiniams, ir VISIEMS KITIEMS, kuriuos valstybė nori mobilizuoti. Ir dar vienas dalykas: pagal įstatymą, gavę šaukimus ir jų „vengiantys“ negalės disponuoti savo turtu, tame tarpe ir parduoti, išnuomoti, o tai – labas išvykusiems iš Rusijos Federacijos“, – kalbėjo žurnalistas.

 

 

Šokiruoti net Z-patriotai, jie pasimetę dėl perspektyvos kariauti. Pasak karo eksperto Jano Matvejevo, naujos mobilizacijos bangos Rusijoje reikia tikėtis gegužės-birželio mėnesiais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(3)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: